2777
2789
عنوان

شکایت از ن ا

44 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید

من هرساله برای در کردن فرمی لازمه برم کلانتری محله مون. خانمی اونجا هست که هر بار که من میرم اونجا ده بار با حتی بیشتر منو میفرسته پیش مسئول های مختلف.به نظرم مشکل روانی داره. یعنی خودش میدونه کار به خودش مربوطه ده بار منو میفرسته پیش اماکن پیش رئیس پیش مسئول اطلاعات همه ی اونا هم میگن این موضوع به خود اون خانم ربط داره با ما ربطی نداره. تا بلاخره بعد از یک هفته که منو معطل کرد آروم میگیره یه مهر میزنه. و واقعا خسته شدم از دستش.اگرمن زنگ بزنم ۱۹۷ آیا اسم و اطلاعات شخصی ازم میگیرن ازش شکایت کنم؟آیا پیگیری میکنم شکایت ها رو کسی اطلاعاتی داره

اره باید بگی تو هم الکی بگو رفتم نرو

ایندفعه جوابش رو دادم رفته به رئیس گفته کار منو انجام نده. رئیس جلوی یه قومی به من فحاشی کرد. اینم بگم من اتباع هستم احتمالا اگه حین شکایت این موضوع رو بگم اهمیت نمیدن میخواستم اصلا نگم اتباعم. آیا شکایت رو پیگیری میکنن واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بهشون اخطار میدن.خودم سرباز بودم دیدم

جدی. سرهنگ های اونجا هم همیشه فحاشی و بد رفتاری میکنند ولی من گفتم حالا یه بارکی زنگ بزنم از کلشون شکایت کنم رسیدگی نمیکنن. از همین عامل اصلی شکایت کنم همینکه تذکر بدهند هم با از هیچی بهتره

جدی. سرهنگ های اونجا هم همیشه فحاشی و بد رفتاری میکنند ولی من گفتم حالا یه بارکی زنگ بزنم از کلشون ش ...

اتباع هستید؟

متأسفانه رفتار خوبی با هیچکس ندارن.با شما دیگه بدتر.

حتما زنگ بزنید.شماره های مختلف رو پیدا کنید حفاظت, عقدتی سیاسی ، بازرسی

حتی اطلاعات سپاه هم زنگ بزنید

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

اتباع هستید؟متأسفانه رفتار خوبی با هیچکس ندارن.با شما دیگه بدتر.حتما زنگ بزنید.شماره های مختلف رو پی ...

یعنی به همه شون زنگ بزنم چند تا شکایت بکنم؟میشه چنین چیزی؟آره من میخواستم زنگ بزنم اول از این خانم شکایت کنم بعدش هم از بدرفتاری رئیسشون.میدونم شکایت اتباع رو پیگیری نمیکنن بخاطر همین نمیخواستم ذکر کنم اینو

یعنی به همه شون زنگ بزنم چند تا شکایت بکنم؟میشه چنین چیزی؟آره من میخواستم زنگ بزنم اول از این خانم ش ...

شما اصلا نگو اتباع هستی.میخوای هم بپرس بگو این سزاواره چون اتباع هستم کارمو عقب بندازن؟

آره به همه شون زنگ بزن

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید