2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نامدار باشه بچتون ولی خوبه که تو همه گویش ها معنیش رو بفهمین.اون خانم هم برا این گفتن که به این نکته ...

آره دقیقا

اون اسمه چی بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

گون یا گونایا گونل خواسته بزاره

آیگون هر طور حساب میکردم میشد من یک بیضه هستم🤣🤣🤣🤣

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خوبه رو روشنا حس مثبتی داره خب یکی دیگه حالا هرچی غیر این قدیمیا بچه بزرگ بشه اذیت میشه دانشجو میشه ...

آره دقیقا

یادمه تو دوران دانشگاه یه دختره اسمش اشرف بود واقعا واسمون عجیب بود چون دهه هشتادی بودیم و این اسم واقعا حتی تو دهه هفتاد هم نمیزاشتن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

گون یا گونایا گونل خواسته بزاره

آیگون هر طور حساب میکردم میشد من یک بیضه هستم🤣🤣🤣🤣

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌