2777
2789
ما ترک نیستیم اهل سنتیم طبیعتا همچین چیزی نیست

درک میکنم اصلا ربطی به ایشون نداره جا افتاده گفتم اگه ترک باشید یا تعامل داشته باشید بد نشه و حتی به شیعه ها مجوز میدن شما که اهل سنتی میتونی راحت بذاری

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نمیکنم مشکلی باشه

تو شهرایی که سنی ها هستن اسمای این مدلی زیاده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

لطفا تاپیک هایی که باعث تفرقه یا توهین میشه نزنید

ولی کاربران هم خودشون باید درک کافی داشته باشن و فقط در حوزه خود تاپیک جواب بدن...

خیلی حرفا نباید در فضای عمومی زده بشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نمیدونم شهرتون اگه اسمهای بروز و آریایی میگیرن بچه بعدا میگه عوض کنین مثل هانا اوا النا نیلا روشنا ن ...

روشنا و نورا یجورین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ما ترک نیستیم اهل سنتیم طبیعتا همچین چیزی نیست

نامدار باشه بچتون

ولی خوبه که تو همه گویش ها معنیش رو بفهمین.

اون خانم هم برا این گفتن که به این نکته هم توجه کنی که ممکنه این دختر در آینده عروس ترک ها بشه.

حالا چند وقت پیش یکی اسم دخترشو میخواست یه چیزی بزاره که توی زبان ما معنیش میشد بیضه، منم بش گفتم، دیگه نمیدونم گذاشت نذاشت

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اسمی بذارید که همه جا بپذیرن .. شما نمیدونین اون بچه فردا کجاها قراره بره یا ایندش چطور میشه .

نظر شخصیم هم جانم وگرنه به خودتون مربوطه

قدم نو رسیده مبارک گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه