2777
2789
عنوان

مادر شوهر

71 بازدید | 8 پست

بچه ها مادر شوهر من اینجوریه که جلو پسر و فامیلاش میگه بیشتر از پسرم عروسمو دوس دارم ولی اصلا این حسو ازش نمیگیرم نگاهش سرده انگار مجبوره اینجور رفتار کنه که شوهرم چیزی نگه حالا پدرشوهرم دوسم داره ایقد محبت میکنه ایقد ذوق میکنه وقتی برم خونشون همش دخترم دخترم میکنه از نگاهش معلومه ولی مادر شوهرم نه چرا بنظرتون ؟! شوهرم انتظار داره وقتی میرم خونه مامانش اینا گرم بگیرم ولی من فقط میتونم با خواهراش و باباش خوش رفتار باشم مادرش خیلی سرده اما همش ابراز میکنه که دوسم داره جلو بقیه

حتی الان که باردارم تصمیم داشتیم خودمون سیسمونی بگیریم کسی قرار نیست جور ما رو بکشه اما خب شوهرم بخاطره جنگ و اینا اخراج شد باز رفت سر کار اون کارشم جور نشد کلا گیر افتادیم تو بی پولی (لطفا نیاین گیر بدین چرا بچه اوردی و این حرفا الان موقع این حرفا نیست اگه میخواین سرزنش کنین تو رو خدا هیچی نگین) خلاصه منم بد ویار اصلا از خونه خودم متنفر شدم از شوهرم متنفر شدم خیلیییی بهم سخت گذشت تا بچم ۵ ماهش شد شوهرم به مادرش گفت میشه زنمو بیارم تا ویارش یکم خوب بشه مراقبش باشین خیلی اذیته گناهداره اونا گفتن سرکاریم نمیتونیم مراقبش باشیم بابام منو برد خونه خودش مامانم هنوز با اینکه رفتم تو ۶ ماه نمیزاره برم خونمون که اذیت نشم یه اتاق جدا داده به خودم و همسرم کلی محبت و احترام میزاره تا من بارداری راحتی داشته باشم همسرم گفت حداقل یه مقدار از سیسمونی رو خانواده خودش بگیرن چون خانواده من کلا ما رو گردن گرفتن مادرش گفت نه وظیفه خانواده زنته بگیرن اینم گفت وظیفه شما بود وقتی نداشتم کمکم کنین تو حال بدیا کمکم کنین نکه اونا تو همه موقعیتا دستمو بگیرن مادر شوهرمم گفت حالا یکاریش میکنیم ما هم سیسمونی میگیریم ولی دروغ گفت شوهرمم که قهر کرد محل نداد اصلا به تخمش نگرفت

بنظرتون چرا رفتاراش اینجوره ؟!

ببخشید زیاد شد بدم میاد تیکه تیکه بگم بقیه منتظر بمونن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همون حس خودت درسته شاید زیاد خوشش نمیاد ازتبنظرم مهم نباشه برات

اخه یجوری جلو شوهرم حرف میزنه بیچاره فک میکنه خیلی دوسم داره منم که نمیتونم ارتباط بگیرم ولی خب وقتی کسی خوشش ازت نمیاد قشنگ حس میکنی از نگاهش این خیلی سرده

اخه یجوری جلو شوهرم حرف میزنه بیچاره فک میکنه خیلی دوسم داره منم که نمیتونم ارتباط بگیرم ولی خب وقتی ...

خب سیاست داره جلو شوهرت اونطور رفتار میکنه

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
نود درصد مادرشوهرا عروسشونو دوست ندارن چون بهشون حسودی میکنن و نمیتونن تحمل کن پسر دود ول طلاشون الا ...

نه خب این به دوتامون احترام میزاره گوش میکنه که کسی حساس نشه ولی نمیزاره حتی مامانشم با حرفش منو ناراحت کنه اما مادرش از همون اول خوشش از من نمیومد از نگاهش معلومه

اولین باره میشنوم کسی ار خانواده شوهر انتظار داره تو بارداری مراقبت کنه و سیسمونی بگیره😆

خب میدونی وضعیتمون خوب نیست چند وقته گفت یا مراقبت کن یا یه بخشی از سیسمونی رو بگیر چون تو عروسی و عقد و نامزدی هم حتی کمکی نکردن گفت شما که هیچ کاری برام نکردین همش خودم بودم حداقل اینجا کمکم کنین