2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 39 پست
میترسم رودل کنه اگ مال توبود میفهمیدی ی آب معدنی نمیگیره

من اگه ببینم یه پسری اینجوریه از زندگیم پرتش میکنم بیرون

نمیتونم هم طرفو نگه دارم هم برم با بقیه حرف بزنم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب از همه جا بلاک کن و برو پی زندگیتنیاز به توجیه نیست

میدونی آخه پسرا حیرون مانیستن. ک بگی وای خیانت کردی الان اذیت میشن. بعضیاشون البته ک قصد جدی ندارن. ما باید حواسمون باشه تو پاچه خودمون نکنن. چون دروروز دیگ ولمون میکنن

من اگه ببینم یه پسری اینجوریه از زندگیم پرتش میکنم بیروننمیتونم هم طرفو نگه دارم هم برم با بقیه حرف ...

نمیدونم چکارکنم. ولی با دومی جداشدم اتفاقا هنوزم میخامش. ولی نیست موندم بااین اق

میدونی آخه پسرا حیرون مانیستن. ک بگی وای خیانت کردی الان اذیت میشن. بعضیاشون البته ک قصد جدی ندارن. ...

ببین راستش نمیدونم دقیقا میخوای به چی برسی

تمام حرفم اینه، طرف به درد نخورد، بندازش دور و برو سراغ گزینه بهتر

نیازی نیست همچین ادمی رو نگه داری و با بقیه هم باشی و تهش خیانت کنی

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نمیدونم چکارکنم. ولی با دومی جداشدم اتفاقا هنوزم میخامش. ولی نیست موندم بااین اق

اون گدا رو میخوای؟؟

ببین راستش نمیدونم دقیقا میخوای به چی برسیتمام حرفم اینه، طرف به درد نخورد، بندازش دور و برو سراغ ...

آره خب بعضی وقتا آدم میگ. اگ بااونا کات کردم چی. یکی باشه از تنهایی

آره خب بعضی وقتا آدم میگ. اگ بااونا کات کردم چی. یکی باشه از تنهایی

من ترجیح میدم تا ابد تنها باشم تا اینکه با پسر بیخود بی لول برم تو رابطه

[QUOTE=423205649]من ترجیح میدم تا ابد تنها باشم تا اینکه با پسر بیخود بی لول برم تو رابطه[/QUO. حالا ک دومی هم رفت اون بهتر بود. عاشقش شدم ولی از این زبون بازای دوست داشتنی بود