2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 39 پست
این وسطا اگ از یکی خوشمون بیاد و ازاون بهتر باشه چی

دیگه باید شعورمون برسه که ما متعهدیم و دیگه انتخابمون رو کردیم

اگه طرف رو نمیخوای جدا میشی و میری سراغ اونی که میخوای

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه باید شعورمون برسه که ما متعهدیم و دیگه انتخابمون رو کردیماگه طرف رو نمیخوای جدا میشی و میری سرا ...

ربطی ب متعد بودن نداره ب نظرم محدود ب یکی نیست همیشه ی بهترش هست. مثلا رل من خسیس گشنه گدا بداخلاقه مجبور شدم بایکی حرف بزنم

دیگه باید شعورمون برسه که ما متعهدیم و دیگه انتخابمون رو کردیماگه طرف رو نمیخوای جدا میشی و میری سرا ...

. دوستی گزاشتن براهمین. شوهر نیست بسوزی ب پاش. بعضیا بااینک یارو بده میگن متعهدیم بعدش طلاق میگیرن

ربطی ب متعد بودن نداره ب نظرم محدود ب یکی نیست همیشه ی بهترش هست. مثلا رل من خسیس گشنه گدا بداخلاقه ...

نه عزیزم

شما میتونستی همچین ادم بیخودی رو بذاری کنار و با خیال راحت بری سراغ گزینه جدید

خیانت هیچ توجیهی نداره

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

. دوستی گزاشتن براهمین. شوهر نیست بسوزی ب پاش. بعضیا بااینک یارو بده میگن متعهدیم بعدش طلاق میگیرن

دوستی برای شناخته

دیدی به درد نمیخوره میندازیش دور و بعد که کات کردی میری سراغ ادم مناسب

نمیشه هم تو رابطه باشه هم با بقیه حرف بزنه

خیانت ک مال زن شوهراست

نه

خیلی بچگانه فکر میکنی

خیانت مال رابطه و دوستی و رفاقت و ازدواج و....

خیانت برای هر مدل ارتباطی صدق میکنه

ببخشید اینو میگم ولی سواد رابطت پایینه

نهخیلی بچگانه فکر میکنیخیانت مال رابطه و دوستی و رفاقت و ازدواج و.... خیانت برای هر مدل ارتباطی صدق ...

ب هرکسی خیانت حساب نمیشه مثلا یارو خاستگاری نمیاد چ خیانتی بهش شده

دوستی برای شناختهدیدی به درد نمیخوره میندازیش دور و بعد که کات کردی میری سراغ ادم مناسبنمیشه هم تو ر ...

ی چی بگم ولم نمیکرد چند سال بودیم باهم گفتم بزنگه همینجور منو سرکار گذاشته نیومده.جلو حقشع ولی خب نمیرفت

یعنی بهش خیانتم شده با اینک گداگشنست

اره

خب من رابطه جدی قبول دارم. شما دوستی

خب از همه جا بلاک کن و برو پی زندگیت

نیاز به توجیه نیست