2777
2789
عنوان

وقتی بچه بودم

53 بازدید | 4 پست

همیشه دلم میخاست وقتی مامانم دعوام می کنه وسایلمو بزارم تو بقچه و از خونه برم😅

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

منم

تازه بابام با موتور منو میبرد بزاره دم خونه معتادا بعد از ترس سکته میکردم درسخون میشدم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم تازه بابام با موتور منو میبرد بزاره دم خونه معتادا بعد از ترس سکته میکردم درسخون میشدم

😅

من دلم میخاست نصفه شب از خونه فرار کنم😂

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

من از همون بچگیم منطقی بودم

این افکار ب سرم نمیزد فقط نهایتش قهر میکردم میرفتم اون اتاق

ولی خب قطعا حقم بوده دعوام کنه چون بیخودی دعوام نمیکرد

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35