2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 34 پست

من برعکس بقیه متوجه شدم چی میگی😄 این پررنگ تر شدن آفایون تو اون سن بخاطر تغییرات هورمونیه. زیاد جدیش نگیر، و بذار زمان بگذره....

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

چی چی ؟

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فسفر زیاد سوزوندم تا بفهمم توقع داری الکی الکی بگم؟

😂😂😂😂😂😂

چقدر میشه شماره کارت بده بزنم برات فقط بگو تا مخم دود نکرده 😂😂😂😂😂

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

😂😂😂😂😂😂چقدر میشه شماره کارت بده بزنم برات فقط بگو تا مخم دود نکرده 😂😂😂😂😂

نا قابله...

میگه وقتی وارد یه رابطه ای میشم حتی اگه خیلی سطحی و گذرا باشه مردای اطرافم انگار بیشتر به چشم میان یهو همشون مهربون تر میشن

میشه ترجمه بفرمایید☹🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

ترجیحاااا زیر دیپلم ممنونم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

در خیالم با خیالت، بی خیال عالمم / تا که هستی در خیالم، خوش خیال عالم =>>>> زر نزن بابا گذاشت رفت 😒😒😒

نا قابله...میگه وقتی وارد یه رابطه ای میشم حتی اگه خیلی سطحی و گذرا باشه مردای اطرافم انگار بیشتر به ...

مرسیییی 🌹😂خیلی لطف کردی خودم داشتم متوجه میشدم تازه خوب شد گفتی به مغزم فشار اومد اندکی😂

آره راست میگه ولی نه همه ی مردای اطراف بیشتر شون 😌

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

قربانه شمااره منم اینو شنیده بودم قبلا انگار از باگ های مغزه

خدا نکنه

جالبه من نشنیده بودم ولی کم و بیش تجربه کرده بودم