زیبای_خفته_بیدار مدیر استارتر عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 789 عنوان شغلم خوبه⁉️ 126 بازدید | 6 پست فریلنسرم خونه کار میکنمدیگه تو مسیر نیستمولی ادم گاهی از خونه خسته میشهکارمم کامپیوتریه ولی دوسداشتم مثلا یه تولید کننده بودک همچنین چیزی امروز | 10:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4468 کجا آموزش دیدی و چند مدت «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
alma12tab عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 3349 الان همه میان میگن توضیح بده درمورد کارت 😅واقعا هم لطف میکنی یه توضیحی بدی که چجوره چیکار میکنی درآمد در چه حده و ... تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 7497 چاره ای نیست. باید برنامه ریزی روزهایی رو بیرون بری.تولید جسم فیزیکی هم برای آدماییه که چندین میلیارد دارن بلااستفاده وقتشه این امضا رو عوض کنم.
زیبای_خفته_بیدار مدیر استارتر عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 789 شغل من پرستاری خوبه؟ عالیه دوسداشتم پرستار بودم
زیبای_خفته_بیدار مدیر استارتر عضویت: 1405/04/15 تعداد پست: 789 الان همه میان میگن توضیح بده درمورد کارت 😅واقعا هم لطف میکنی یه توضیحی بدی که چجوره چیکار میکنی درآ ... طراحمبا هنرستان و دانشکاه و کاراموزی یاد گرفتمدرامدم امسال تو کمترین حالت۴۰ بود ماهیبیشترین حالت۷۰اما پارسال ۸۰ الی ۱۰۰ کار مبکردم چون مملکت رو هوا نبود!