2777
2789

خوب بدبختی اینه هرچقدر هم ساده بگیری بازم خیلی پول نیازه

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنید ببینم

خداروشکر میکنم بابت همه چیز هرچیزی که هست و ندارم و چیزایی که دادی و گرفتی. ( تازه کات کردیم خیلی همو میخواستیم ولی ...) تازه از افسردگی نجات پیدا کردم

آره انقدرا هستن فقط مثل اینا که همه چیز رو در تجملات میبینن تو مجازی تو بوق و کرنا نمی کنند

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌

اره

چرا نشه

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

اگه حرف مردم برات مهم نباشه ودوطرف واقعا همو بخوان چرا نشه حالا ازدواج ساده یا مجلل آخرش باید بری سر ...

ممنون ابجی. میخوام بدونم واقعا دختر خانوما نظرشون چیه . ممنون از نظر شما⚘

آره انقدرا هستن فقط مثل اینا که همه چیز رو در تجملات میبینن تو مجازی تو بوق و کرنا نمی کنند

منونم ابجی. دعاکن دختر خوبی قسمتم بشه. همه خواهرام مثل شما خوشبخت بشن به خواست خدا⚘

اغلب طلبه ها زندگی ساده تو یک اطاق و بدون جهیزیه رو شروع میکنن عزیزم .

سلام. من طلبه نیستم. ولی منطورم این بود که مثلا سرویس طلا و این مسائل که خیلی گرون شده. ممنون از نظرشما🙏⚘