2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگشم خیلی

117 بازدید | 18 پست

همش خودمو گول میزنم که دیگه بهش فکر نمیکنم ولی یادش میفتم گریه ام میگیره

دست و دلم به هیییچ کاری نمیره

اشتباه از سمت اون بود و چون توی دوران آشنایی بودیم همه گفتن باید ردش کنی چون بی حرمتی کرد

اون الان سرکاره ولی من تو فکرشم

خودش میگفت عاشقت بودم و میمونم و خواهم بود

میگفت هیچ دختری رو به اندازه تو دوست نداشتم

کلی ابراز علاقه میکرد ولی همه چی رو خراب کرد :)

میگفت اگه بری نابودم

میگفت شاید دیگه قید ازدواجو بزنم

به نظرتون اونم تو فکرمه؟

کلی التماسم کرد بهش فرصت بدم ولی انقدر بد همه چی رو خراب کرد که خانوادمم اجازه نمیدن به فرصت دوباره دادن

خیلی دلم میسوزه

دوستش داشتم ولی بددل بود

به نظرتون برمیگرده؟

همه بهم میگن اشتباهه ولی من میخوام برگرده میدونم احمقم 😭😭

درحالت ساخت آنچه فراموش کرده بودمش ^^ به سوی بیکران و شاید فراتر از آن⚡ «۵»

میخوای آدم بد دل برگرده؟؟؟!

آخه چرا؟

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌هلهله کنان ۹ اسفند ، منفورترین افراد در جهان خواهند بود.⛔❌🚫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخوای آدم بد دل برگرده؟؟؟!آخه چرا؟

چون از سر دوست داشتنش میگفت روت حساسم ولی پشت سرم رفت بهم تهمت زد که با کسی بودم چرا؟ چون زنگشو جواب ندادم

چون با دوستم رفته بودم بیرون بهش گفتم زنگ نزن چون خبر نداره ولی اون فکر کرد منبا پسر رفته بودم بیرون

بعد به غلط کردن افتاد

کلا یک ماه آشنا شده بودیم ولی هرروز تلفنی حرف میزدیم کلی پیام عاشقانه میداد بهم

چون از سر دوست داشتنش میگفت روت حساسم ولی پشت سرم رفت بهم تهمت زد که با کسی بودم چرا؟ چون زنگشو جواب ...

اگه واقعا بخوادت دست بردارت نمیشه ، برمیگرده

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌هلهله کنان ۹ اسفند ، منفورترین افراد در جهان خواهند بود.⛔❌🚫

اگه واقعا بخوادت دست بردارت نمیشه ، برمیگرده

گفت دیگه مزاحمت نمیشم..

به نظرت اگه برگرده فرصت دوباره دادن به این آدم اشتباهه؟

گفت دیگه مزاحمت نمیشم..به نظرت اگه برگرده فرصت دوباره دادن به این آدم اشتباهه؟

اگه برگشت به بار دیگه بهش فرصت بده

ببین ما آدم ها معصوم نیستیم ، پر از اشتباهیم در زندگی،

اشتباهش خیلی بزرگ هم نبوده، قابل بخشش هست

به نظرت فرصت دوباره اشتباهه؟

اره عزیزم مگه ادم بد دل عوض میشه. مگه دروغ مصلحتی گفته یا مثلا دعوا اینا کرده که بگی عوض میشه. ولش کن. با ادم پارانوئید بسیار زندگی سخته. تازه بدترم میشه ب جا بهتر شدن در اینده. مگر اینکه کامل بره درمان بشع. کاااامل هاااا پیش روانشناس

اشتباه منو نکن منم شوهرم دقیقا یسال پیش اومده خاستگاری و کلی زبون ریخت کلی منو امید داد ولی بعد اینکه عقد کردیم چهره واقعیشو دیدم الان عین جنازه گوشه خونه افتادم حالم هیلی بده بلاکم کرده ایرانم نیست تهدیدم کرد ن طلاقت میدم همینجوری بمون خونه بابات فقذ التماس خدارو میکنم کمکم کنه چون بی کس ترینم توروخدا خیلی تحقیق کنید قبل ازدواج و اخلاقای عجیب رو جدی بگیرین

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

اگه برگشت به بار دیگه بهش فرصت بدهببین ما آدم ها معصوم نیستیم ، پر از اشتباهیم در زندگی،اشتباهش خیلی ...

آخه بهم تهمت زد که حتما با کسی بودی که گوشی منو جواب ندادی

بعد به مادرم گفت دروغگو و نادرست

مامانم انقدررر عصبانیه از این آدم که من نمیدونم چیکار کنم

پسره ثبات اخلاقی نداشت

اصلا نمیدونست توی عصبانیت چی میگه فقط نیش و کنایه میزد بعد آروم میشد به غلط کردن میفتاد

یه جدایی کوتاهم درگذشته داشته و فکر کنم به خاطر همین بددلیاش بوده

ولی هنوز دلتنگشم

هنوز بهش فکر میکنم

هنوز میخوامش

خاک بر سرش که همه چیو خراب کرد

اره عزیزم مگه ادم بد دل عوض میشه. مگه دروغ مصلحتی گفته یا مثلا دعوا اینا کرده که بگی عوض میشه. ولش ک ...

اره راست میگی

ولی گفت توی زندگی با من آزادی و زود قضاوتم کردی😭

نشونه هاشم اینا بود: میگفت پسر تو پیجت نداشته باش-فلان آرایشو تو مهمونی نکن- با دوستات میری بیرون زنگ و پیامت باید بدم و...

همش میگم نکنه تند رفتم

نکنه اشتباه کردم

نکنه زود قضاوتش کردم

خاک تو سرم همش دنبال توجیهشم

اشتباه منو نکن منم شوهرم دقیقا یسال پیش اومده خاستگاری و کلی زبون ریخت کلی منو امید داد ولی بعد اینک ...

وای یا قرآخدا نجاتت بده عزیزم

نشونه هاش توی دوران آشنایی چیا بود؟

ببین اینم خیلی به من امید میداد ولی دراومد حرفاش فقط حرف بودن

مثل آفتاب پرست رنگ عوض کرد

اره راست میگیولی گفت توی زندگی با من آزادی و زود قضاوتم کردی😭 نشونه هاشم اینا بود: میگفت پسر تو پیج ...

دروغ هاشو 🤣 خدایی خودت خندت نمیگیره یکی بگه الان بدم ولی بعدا عالی میشم؟ 😂😂😂 معمولا همه از اونی ام ک هستن بدتر میشن

وای یا قرآخدا نجاتت بده عزیزمنشونه هاش توی دوران آشنایی چیا بود؟ببین اینم خیلی به من امید میداد ولی ...

من یه دختری بودم ک امید ب زندگی داشتم درستع از خانواده نسبتا بی پول بودم اما دلم خیلی خوش بود شوهرم دقیقا یسال پیش تو همین روز از آلمان اومد پسر خاله شوهر خاهرم بود و تا منو دید عاشقم شد و با کلی اسرار آمدن خاستگاری و حرفای خوب گلای قشنگ عین تو رمان ها میومد دیدنم کلی حرفای قشنگ میزد همش میگفت خدایا شکرت یه فرشته گذاشتی سر راهم منم چون زن بودم دلم لرزید و منن عاشقش شدم و عقد کردیم وقتی برگشت قرار شد کارای منم درست کنه بریم وکیل گرفتیم وقتایی ک میومد ایران یهو عصبی میشد صداشو میبرد بالا اشکم در میومد هر چی گذشت بدتر از بدن و هیکل و چهره و شخصیت بگیر شرو کرد ب انتقاد گرفتن و تحقیر و تخریب کردن من فهمیدم شوهرم اصلا دوستم نداشته بدجوری با دل ساده من بازی کرد و من ب شدت وابسته اش شدم هی بلاکم میکنع قهرای طولانی سر چیزای الکی ببین اگر خیلی وابسته اش نشدی دیگه بهش برنگرد میشی عین من هر ثانیه آرزوی مرگ میکنم تهدیدم کرد طلاقت نمیدم اصلا نمیدونم ب چه جرمی اینقد سنگ دله باهام💔💔

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄