2777
2789
زندگی همیشه همه چیو تقدیممون نمیکنههه ولیییییی الهی ک خودت ی مامان حمایتگر و پایه و بادرک و مهربون ب ...

دقیقا

مرسی از دعای قشنگت

مامانم مهربون هست ولی غرغروعه خیلی

مثلا سر اینکه من برای دانشگاه از شهرستان بیام تهران خیلی مقاومت کرد

بیشتر اوقات هم عصبیه

ولی بجاش بابام خیلی حمایتگر پایه مهربون هر چی مامانم بدی داره بابام عالیه

بله

اگ شرایطشو داش بدون شک میومد جلو مجبور بوده عقب بکشه عزیزم..انگار بعضی ادمارو فقط باید ا دور دوس داشت فقط تو قلبمون..خدا ی جایگزین عالی و مشابه نصیبت کنه ک قلبت خوشحال بشه دوباره🙏🥹💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فداتون بشممممم..برقرار باشید💚😘خدا بزرگه گلم🦋🥺الهی خدا خودش گره از کارت باز کنه

عزیزدلین همچنین قشنگممم💙🫂✨️

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

واقعاا ارامش ، ادمهایی که دوستشون دارم کنارم باشن ، از نظر مالی هم جوری باشه که هیچ دغدغه ای نداشته ...

افرررین عزیزم قشنگ گفتی💚

ارامشت همیشگی و حال عزیزانت همیشه خوب💚

برقرار باشین بانو😘🫶

خداروشکر که پدر خوبی داری ، قدرشو بدون حتما مادرت هم هست شاید هنوز درک نمیکنی

مامانم خیلی مهربونه و ویژگی های خوب خودشو داره

ولی غرغروعه همش غر میزنه یه اتفاق میوفته تا سه روز کشش میده

دقیقامرسی از دعای قشنگت مامانم مهربون هست ولی غرغروعه خیلی مثلا سر اینکه من برای دانشگاه از شهرستان ...

عزیزم میدونی چیه بعضی مامانا از نگرانی زیاد غرغرو میشن بیشتر دلش نمیومده شمارو بفرسته ی جای دور

ب دل نگیر گلم مامان عزیزه از سر نگرانی و وسواس ی چی میگن

خیلیااا باباشون پایه نیس مانانشون پایه هس یا بالعکسش

سالم باشی گل

ارزوی موفقیت🫶💚