2777
2789
عنوان

کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 28 پست
به نظرم شکایت ولی میگی شرایط طلاق نداری چون شکایت ۵۰_۵۰هست ممکنه عالی عالی بشه نتیجه ش ممکنم هست بد ...

اره شرایط ندارم...یکبار بهم گفت منکه هرچقدر زدمت هیچ گوهی نخوردی...ببین چقدر بیشعور بی همه چیزه

من بخاطر بچه هام تحمل میکنم دخترم گناه داره.ولی واقعا زورم اومده زده بعد هم ازم طلب داره...

منم همینطور بودم همه ش میگفتم بخاطر بچه هام.دختر من ۱۷ سالشه ها و پسرم ۱۰ سالشه.حالا حساب کن این چندسال زورگویی میکرد و من بخاطر حفظ آبرو و بچه هام و....سکوت میکردم اما دیگه نتونستم تحمل کنم.الان میگم کاش سه چهار سال پیش میرفتم سراغ قانون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره شرایط ندارم...یکبار بهم گفت منکه هرچقدر زدمت هیچ گوهی نخوردی...ببین چقدر بیشعور بی همه چیزه

من مامانم حمایتگره ازم دفاع میکنه الانم بهم میگه دیدی میخواد برگرده به رفتارهای گذشته ش سریع جمع کن بیا

فقط یبار به طرز دیوانه واری تو هم بزنش با هرچی دستت رسید. یکبار برای همیشه

من دوسه بار شوهرمو بد زدم خیلی هم قدبلنده ازم ها فکر کن دستم نمی رسید ب سرش می پریدم هوا میزدم تو سرش😅😅

ولی خب اون نمی خواست بزنه وگرن کتلت میشدم🤣🤣

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕