2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=423176436]اخ اون بچه گیر من بیوفته اول چشاشو از کاسه درمیارم بعد زبونشو[/QUOTخشنی ها

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
خب زورش نمی رسه فاطمه۷ سالشه اون ۱۱بعد هم اون ی داداشم داره همسن فاطمه این ک نمی تونه جفتشونو بزنه

چوب بده دستش

بگو سنگ بنداز

هرچی بود با اون بزنتش

دیه ش با باباش فقط بزنه

بگو کاری کنه اونا اینبار گیر کنن

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
چوب بده دستش بگو سنگ بندازهرچی بود با اون بزنتشدیه ش با باباش فقط بزنهبگو کاری کنه اونا اینبار گیر ...

هر چی باشه اون کثافتا دونفرن بعد هم بخدا اولین بارش نیس ک الان ۵.۶ساله پدرمنو درآورده

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

حقش همینه تخم جن

بخدا تا حالا تحمل کرده بودم چند ساله ولی دیگ بعد این خودم میزنمش دیگ نگاه نمیکنم می خواد جنگ بشه میخواد نشه ۵.۶ ساله دختره داره عذاب میده بچمو بسه دیگ

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

بخدا تا حالا تحمل کرده بودم چند ساله ولی دیگ بعد این خودم میزنمش دیگ نگاه نمیکنم می خواد جنگ بشه میخ ...

اصلا کوتاه نیا

همیجور عادت میکنن ک همیشه دخترتو اذیت کنن

گناه داره اخههه

🫂🤍مامان ی پسر شیطوووون 🤍🫂