2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته ۳۸ بودم رفتم سونو دکتر گفت جنین بریچ هست و نچرخیده...سزارین شدم البته خودم سزارین میخواستم ا ...

ازهفته چند بریچ بود و دیگه نچرخید

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
من هفته ۳۸ بودم رفتم سونو دکتر گفت جنین بریچ هست و نچرخیده...سزارین شدم البته خودم سزارین میخواستم ا ...

شماهم بتل نافت زیر قفسه سینه سرشو حس میکردی،آدم تنگی نفس میگیره،نشستن سخته انگار زیر دلته

مال منم بریج بود ورزشهایی انجام دادم که برگرده و سرش بیاد پایین.هفته های ۳۳-۳۴بود فکرکنم شب که خوابی ...

چه ورزشی؟

من به تاریخ پری ۳۷هفته و۵روزمه

شماهم بتل نافت زیر قفسه سینه سرشو حس میکردی،آدم تنگی نفس میگیره،نشستن سخته انگار زیر دلته

دقیقا تنگی نفس میگرفتم و بعضی وقتها پاهاشو جمع میکرد یهو می کوبید زیر شکمم دردش خیلی بد بود😑😑

یادم نیست ولی ماههای آخر سونو که میرفتم بریچ بود همش

من بارداری اولم،بچم سفالیک بود،بعضی وقتا که خسته میشدم به پهلو بخوابم به پشت میخوابیدم،ولی رو این که بریچ اصلا نمیتونم حتی بخ پهلو بخوابم چه برسه به پشت،نفسم قطع میشه

دقیقا تنگی نفس میگرفتم و بعضی وقتها پاهاشو جمع میکرد یهو می کوبید زیر شکمم دردش خیلی بد بود😑😑

اره،بخ واژن میگوبه،خیلی درد میکنه،ادم یهو جیغش در میاد،مخصوصا وقتی تو ماشین آهنگ گوش میدیم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792