miss_mehri مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 127 عنوان سگ گردانی | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست یه خانمی نزدیک یه ساله هر چند روز یه بار میاد نزدیک خونمون و سگشو به امون خدا ول میکنه به بقیه حمله میکنه و اصلا هم براش اهمیت نداره هرچی میگیمکجا میتونم بابتش تماس بگیرم و شکایت کن امروز | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 11495 آخه سکه مگه ادمه که بگه بریم اینجا اونجا من یه چرتی گفتم، جدی نگیر
_پرند_ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3890 توی کوچه داشتم میرفتم سمت خونمون با سرعت دوید سمتم و پارس میکرد منم ترسیدم دویدم اونم دنبالم اومد خی ... وای وقتی سگ دنبالت میدوه ندوبدتر میدوه دنبالتپاتو چندبار بکوب زمین سمتش میرهاز این کوچولو هاست؟ زن با فضیلت.🪦🌬🌫🌧اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون.
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10300 بهترین کار اینه که تو هم یه سگ گنده تر بگیری، دمار از روزگار سگش دربیاره. ببین شانس ما این شکلیهسگه به جا حمله به اون سگ به مردم حمله می کنه همه هم که مثل ما مهربون نیستن باید بریم پاسگاه جواب اقا پلیس رو پس بدیم😂🙃 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 10300 وای وقتی سگ دنبالت میدوه ندوبدتر میدوه دنبالتپاتو چندبار بکوب زمین سمتش میرهاز این کوچولو هاست؟ یه بار این کار کردم سگه بدتر هار شد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت