2777
2789
عنوان

بوی زندگی میدم ✨😭🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 57 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اسپری هم ندارم ولی بوی همون صابون سبز هم میاد خوبه ها 😂

خب اشکال نداره بوی صابون هم خوبه 😂😂😂میشود گفت بوی تمیزی 🦭😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

خب اشکال نداره بوی صابون هم خوبه 😂😂😂میشود گفت بوی تمیزی 🦭😂

آره بوی صابون سبزا منظورم گلنارها یکم غلیظه حالا حالاها نمیره 😂 بوی زندگی میدم

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

آره بوی صابون سبزا منظورم گلنارها یکم غلیظه حالا حالاها نمیره 😂 بوی زندگی میدم

عااا اون منظورته 🦦😂😂 لذت ببر از بوی زندگیییی🐥😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

عااا اون منظورته 🦦😂😂 لذت ببر از بوی زندگیییی🐥😂

😂 بله دیگه پس چی

مال اقایون همینه یه صابون سبز و تمام

حالا دخترا انواع شامپو انواع لوسیون نمیدونم بعدش کرم و فلان فلان هزار قلم وسایل

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

😂 بله دیگه پس چی مال اقایون همینه یه صابون سبز و تمامحالا دخترا انواع شامپو انواع لوسیون نمیدونم بع ...

آخیییی 😂😂

آخه لازمه اینا واقعا🦦

آری حوصله میخواد ولی لذت بخشههه دیگه 🦭✨️

میدونم خانما چون ادمای با حوصله ای هستن بخاطر همین میگن کارهایی که حوصله میخاد رو باید سپرد دست خانم

پسرا حوصله اینا ندارن میزنن خراب میکنن 😂

میدونم خانما چون ادمای با حوصله ای هستن بخاطر همین میگن کارهایی که حوصله میخاد رو باید سپرد دست خانم ...

😂😂😂 بر اساس مهارت باید انتخاب کرد

از اونجایی که فقط از یه صابون استفاده کردید میشه فهمیدددد🦦😂😂

😂😂😂 بر اساس مهارت باید انتخاب کرد از اونجایی که فقط از یه صابون استفاده کردید میشه فهمیدددد🦦😂😂

من خودم حوصله این کارا رو ندارم ولی دوست دارم یکی با حوصله بشینه مثلا موهاشو خشک کنه یا شونه بکشه من نگاه کنم 😂 لذت داره

من خودم حوصله این کارا رو ندارم ولی دوست دارم یکی با حوصله بشینه مثلا موهاشو خشک کنه یا شونه بکشه من ...

از دیدنش لذت میبری ولی انجام دادن اینا خیلییی لذت بخشه یه حس خیلی خوبی داره🥹😂

از دیدنش لذت میبری ولی انجام دادن اینا خیلییی لذت بخشه یه حس خیلی خوبی داره🥹😂

درسته ولی انجامش برای خانم هاست