2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شروع از مهر، آنلاین، مستمر و هر استادی انتخاب کردی از اول با همون تا آخرش برو درگیر انتخاب استاد های ...

بخشید ماز شروع از مهر داره ؟ یعنی کلا از اول تدریس می کنن

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

شروع از مهر، آنلاین، مستمر و هر استادی انتخاب کردی از اول با همون تا آخرش برو درگیر انتخاب استاد های ...

با همون استادان تکالیف و آزمون هاتون بیام جلو میتونم رشته خوبی قبول شم خیلی استرس دارم اینارو انتخاب کردم

کرمی مرادی فرهمند قضاتی

یکتا قریشی تاجبخش فکری

بخشید ماز شروع از مهر داره ؟ یعنی کلا از اول تدریس می کنن

ریلقیش و که میدونم استاد کرمی داره ولی بقیه دروس 2سالی خیلی خوب تو ماز داره تدریس میشه و به احتمال زیاد اونام امسال دارن

دارم میگم که کل وقتتون صرف دیدن تدریس نکن مباحثی که واقعا مشکل داری فیلم ببین چون تایم برای تست زدن ...

اره میدونم ولی نمیتونم فیلم میبینم مشکل دارم کلا تو همه مباحث

با همون استادان تکالیف و آزمون هاتون بیام جلو میتونم رشته خوبی قبول شم خیلی استرس دارم اینارو انتخاب ...

ببین دلی خواستم از تجربه ام بگم، بخدا اول باورت مهمه مطمئن باش تو میتونی این نصف راهه، بعد هر استادی و یه ربع از کلاسش و ببینی تونستی ارتباط بگیری همون و تا آخر ادامه بده برای درس هایی که واقعا ایراد پایه ای داری فیلم ببین نهایی ها رو نیاز نیس خیلی از قبل شروع کنی چون حفظی ام داری باید تو ذهنت بمونه پس از همون مهر سعی کن آروم آروم تو برنامه ات بزاری و بخونی ولی دیگه بعد عید سفت و سخت تر مرور نهایی، تو مسیر کنکور داستان کتاب فلان قیمت مهم نیس جزوه اساتید و است هاشون عالیه هم تست های کنکور سال های قبل و داره هم گلچین تست های خوب در آخرم میتونی با تمام سختی هاش و سهمیه و... خیلی هام همینطوری رتبه های خوب و درخشان میارن