2821
2789
عنوان

بارداری

234 بازدید | 50 پست

من تازه باردارم. قبل از اقدام چند بار توسط دکتر ویزیت شدم و آزمایش دادم.مکمل ها و اسید فولیک رو همچنان میخورم. حالا که فهمیدم باردارم کی باید برم دکتر؟؟؟ اصلا حوصله معطلی مطب دکترو ندارم. اولین سونو کی هست؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با اجازه استارتر منم سوالمو بپرسم.دوستان من قرار بود امروز پریود بشم نشدم.دوره هامم دقیقن.یعنی امیدی ...

بله چرا نباشه ؟؟؟❤️😍

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
با اجازه استارتر منم سوالمو بپرسم.دوستان من قرار بود امروز پریود بشم نشدم.دوره هامم دقیقن.یعنی امیدی ...

خوب بی بی چک بزار

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ی بی بی چک بزن منم بعد از 1 روز عقب انداختن هاله انداخت 

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
2790
2823
2791
2779
2792