2777
2789
عنوان

آدمای منفی

83 بازدید | 16 پست

من همینطور که گفتم دوتا بچه دارم و قالی بافم و مثله همه خانم های خانه دار تو خرید و همه کار خونه کمک حاله شوهرمم حالا شوهرمم خداییش چه تو خونه چه سر نگهداری بچه ها هیچی برام کم نذاشته حالا بعضی از خانم ها هی تو کوچه فامیل حتی عمه های خودم میگن چرا کار میکنی قدر خودتو بدون شوهرت باید همه کاره باشه حالا خودشونم با اون سنشون کارم میکنن دیگه رفته رو مخم اعصابم نمیکشه من کمک حالش نباشم کی میخواد باشه شوهر کردم نوکر که نگرفتم همه کار کنه من بشینم نگاش کنم همچین میگن فردا پس فردا مریض میشی ال میشی ناراحت میشم خیلی دلم میخواد بگم به شما ربطی نداره دیگه دلیل این همه دخالت نمیدونم واقعا از حسودیم یا چیه

وقتی فرزندی به دنیا میاری در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

از حسودی هست عزیزم

بگو باشه باشه باشه و کار خودت رو بکن 😅حتی توضیحی هم نده عقل ندارن راحتن

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیل ها همینن، از روی دلسوزیه ها ولی خب دخالت بی مورد می کنن

بهترین کار اینه که فقط با لبخند نگاه شون کنی و با لبخند به ادامه ی کارت برسی، نهایتا یه توضیح کوتاه با خنده بده

مثلا: خاله جان دیگه زمونه طوری نیست که فقط مرد کار کنه اوضاع اقتصادی اجازه نمیده

همین

میدونی دلیلش چیه؟

چون دل به دلشون میدی و براشون توضیح میدی

وقتی صحبت از کار کردنت شد بحثو عوض کن در موردش توضیح نده سرتو به چیزی مشغول کن برو دستشویی با تلفن صحبت کن شوهرتو صدا کن هرچیزی که از محیط دورت کنه.

وقتی ببینن تو این موضوع اصلا حرفی نمیزنی دیگه ول میکنن

از حسودی هست عزیزم بگو باشه باشه باشه و کار خودت رو بکن 😅حتی توضیحی هم نده عقل ندارن راحتن

نه آخه واقعا انقد میگن از من به تو نصیحت کم کار کن برا شوهر قدر نمیدونن واقعا میخوام اون لحظه فششون بدم مگه فقط شوهرم آدم تو زندگیم پس من خودم چی

میدونی دلیلش چیه؟چون دل به دلشون میدی و براشون توضیح میدیوقتی صحبت از کار کردنت شد بحثو عوض کن در مو ...

نه بخدا کلا خودشون سر بحث باز میکنن تصمیم گرفتم دیگه به همه بگم کار نمیکنم

نه آخه واقعا انقد میگن از من به تو نصیحت کم کار کن برا شوهر قدر نمیدونن واقعا میخوام اون لحظه فششون ...

ببین لزومی نداره خوب چیز خاصی بگی در مورد شیوه.

بگو برای خودم میکنم

بمونم خونه افسرده میشم

علاقه خودمه ...

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

فامیل ها همینن، از روی دلسوزیه ها ولی خب دخالت بی مورد می کننبهترین کار اینه که فقط با لبخند نگاه شو ...

بخدا خودشون با ۶۰ سال سن هنوزم کار میکنن

ببین لزومی نداره خوب چیز خاصی بگی در مورد شیوه. بگو برای خودم میکنم بمونم خونه افسرده میشم علاقه خود ...

من واقعا اگه بیکار بشم افسردگی میگیرم کار دوس دارم

بخدا خودشون با ۶۰ سال سن هنوزم کار میکنن

مبگم دیگه از روی دلسوزی هست نمی خوان شما هم سنت رفت بالا اذبت شی توقع داشته باشن ازت کار کنی و ...

شما به حسن نیت شون توجه کن با خنده به کارت برس

موفق باشی

مواظب چشم هات هم باش قالی می بافی ضعیف نشن

خب عرف جامعه ایران و قانون ایران تامین هزینه های زندگی رو بر عهده شوهر میدونه!

گاهی وقت ها بعضی خانم ها میگن زنی که کار میکنه شوهرو هار میکنه! انصافا باید بگم خیلی موارد اینجوری دیدم نمیتونم بگم نیست!

لابد اونا از این بابت نگرانن که همسرت متوجه این نباشه که این لطف توعه که بهش کمک میکنی و کار تورو به چشم وظیفه ببینه و بعدا توقعاتش هی بالاتر بره ! قصد بدی ندارن !

اگه شوهرت قدرشناس خب تو کار خوبی میکنی که به پیشرفت زندگیت کمک میکنی❤️زندگیتون پر روزی

خب عرف جامعه ایران و قانون ایران تامین هزینه های زندگی رو بر عهده شوهر میدونه!گاهی وقت ها بعضی خانم ...

شوهرمم هم پا به پای من همه کار میکنه دیگه چی میتونم بهش بگم سرکار میره بچه داری خرید یه گرونشو برا خودش خرج نمیکنه مسئولیت پذیره دیگه چی میخوام از مرد زندگیم

مبگم دیگه از روی دلسوزی هست نمی خوان شما هم سنت رفت بالا اذبت شی توقع داشته باشن ازت کار کنی و ...شم ...

نه قالی تبریز چشم ضرر نمیرسونه هم سادس هم درشته