2777
2789
عنوان

خریدخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 45 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه قدیمی ساز دردسر چاهش زیاده ،من باشم قدیمی ساز نمیخرم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سعی کن تک واحده باشه اگه چند واحده هست دیوار اصلی مثلا حال چسبیده به حال اونا نباشه.ما خونه قبلیمون اینجوری بود یعنی اونا تو حال صحبت میکردن ما همه چیو مشینیدیم😐انکار اتاق ما بودن

ببین اب میاد بعضی خونه ها آبشون خیلی کم فشاره من اذیت میشم چون مثلا گرمکن روشن نمیشد با اون فشار آب

سوسک ببین تو راه پله اینا نیست

و من زندگی رو بد جور باختم....

آخه قدیمی ساز دردسر چاهش زیاده ،من باشم قدیمی ساز نمیخرم

اخه ساختمونش ظاهری خوبه،خونه هم تازه بازسازی کردن

میشه بگید چطور و از کی بپرسم راجب چاه و اینا

مالک که نمیاد بگه ماست من ترشه

۱۳۸۹

اگه به فاضلاب شهری وصل باشه خوبه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب شما میگید چیکارکنم؟

از همسایه بپرس یا از مدیر ساختمون بپرس ،فردا تنها برو که سوالاتت رو بپرسی ،حق داری نگران باشید بلاخره معامله بزرگی میکنی یس نذر حضرت ام البنین ع بکن ک هرچی خیره برات پیش بیاد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
از همسایه بپرس یا از مدیر ساختمون بپرس ،فردا تنها برو که سوالاتت رو بپرسی ،حق داری نگران باشید بلاخر ...

مرسی ازت عزیزم

بنظرت برم زنگ واحدشون رو بزنم چی بگم؟باز میکنه در رو؟به صاحب خونه خبر نمیده؟

یبار رفتم دیدم چیکارکنم بازم؟ازکی بپرسم راجب خونه؟

خب برو توخونه با املاکی برو اب رو باز کن ببین میاد مثلا یا سر صدای همسایه بغلی در چه حدی هست .ولی خب مهم خونه دار شدن هست اگه طبقه دوم هم باشه فک نکنم فاضلاب مشکلی ایجاد کنه

و من زندگی رو بد جور باختم....

مرسی ازت عزیزم بنظرت برم زنگ واحدشون رو بزنم چی بگم؟باز میکنه در رو؟به صاحب خونه خبر نمیده؟

راستش رو بگو ،بگو میخام قبل خرید خیالم راحت بشه به نظرم با مدیر صحبت کنی بهتر باشه بلاخره مورد تایید چند نفر هست ،نه فکر نکنم خبر بده ،اگه خبر بده هم مهم نیست تو باید در مورد معامله ای کمبکنی خوب تحقیق کنی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خب برو توخونه با املاکی برو اب رو باز کن ببین میاد مثلا یا سر صدای همسایه بغلی در چه حدی هست .ولی خب ...

فردا حتما میرم تنها اول

از مستاجر میپرسم یسری سوالات رو و اینکه از مدیر ساختمون هم میپرسم