2777
2789

نشه عزیزم

همیشه از ما بهتر وجود داره

خودت رو مقایسه نکن

شما فقط باید بهترین ورژن خودت باشی

همین

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

چرا حسودیت شه؟! میدونی چقدر زحمت کشیده اگه سهمیه نداره

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشه عزیزمهمیشه از ما بهتر وجود دارهخودت رو مقایسه نکنشما فقط باید بهترین ورژن خودت باشیهمین

شوخی کردم خودم پزشکم فقط میخواستم از دیدگاه جاریم ببینم قضیه رو چون واقعا بهم حسودی میکنه🥲

عزیزم پزشک شده خیلی خیلی تلاش میخواد . کم چیزی نیست . پس همیشه بگو ماشاالله چقدر پر تلاش بوده

شوخی کردم خودم پزشکم فقط میخواستم از دیدگاه جاریم ببینم قضیه رو چون واقعا بهم حسودی میکنه🥲

قبول کنید اینا فقط حرف ته دل آدم ها این چیزا را قبول نداره

حسادت و مقایسه تو وجود همه ما هست

نمیشه منکرش شد

ولی وقتی آدم تمام فکر و ذکر رو متمرکز کنه روی زندگی خودش این فکرها کمرنگ میشن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بهتره توجه نکنید

با این حرفتون متوجه شدم شما هنوز آدم پخته ای نشدید ،

شما انگار ذهنتون بیشتر درگیر جاریتون هست که الان داره حرص میخوره حسودی میکنه یا نه

یعنی اگه یروز بفهمید حسودی کردنش تموم شده و با خودش کنار اومده شما از هم میپاچید