النگو خیلی دوس دارم چند تا داشتم فروختیم چند سال پیشا
بنظرتون سه چهار تا طلا استیل بخرم بندازم دستم ضایعس؟ چون بقیه هم میدونن ک پول ندارم طلا بخرم بگم مثلا آبکاری طلاس ضایعس؟ آبکاری از قصد نمیخرم میگن رنگش میره
با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
الان آدم عاقل النگوی طلا دست نمیکنه بره بیرون.با این قیمت طلا دزدی از خانمها وحشتناک زیاد شده.
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔
بگیر دستت کن.من النگوهای طلامو درآوردم گذاشتم خونه دستبند خیلی سبک زیر ۲ گرم دستم میکنم
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔