2777
2789
عنوان

النگو بدل🤔

91 بازدید | 18 پست

النگو خیلی دوس دارم چند تا داشتم فروختیم چند سال پیشا

بنظرتون سه چهار تا طلا استیل بخرم بندازم دستم ضایعس؟ چون بقیه هم میدونن ک پول ندارم طلا بخرم بگم مثلا آبکاری طلاس ضایعس؟ آبکاری از قصد نمیخرم میگن رنگش میره

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه نخرالنگو زمانی حس خوبی بهت میده که طلا باشه

تلقین میکنم ب خودم ک طلاس شاید گول خوردم 🥲😂ولی ب اطرافیان چی بگم؟

الان آدم عاقل النگوی طلا دست نمیکنه بره بیرون.با این قیمت طلا دزدی از خانمها وحشتناک زیاد شده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

الان آدم عاقل النگوی طلا دست نمیکنه بره بیرون.با این قیمت طلا دزدی از خانمها وحشتناک زیاد شده.

راس میگیا

به اطرافیان توجه نکن عزیزم مهم دل خودته

نه میدونم منظورم اینه چی بگم که فکر نکنن الکی از بی پولی مینالم😭😂مثلا بگم قسطیه؟ یا استیله؟ یا ابکاری طلاس

موندم

راس میگیا

بگیر دستت کن.من النگوهای طلامو درآوردم گذاشتم خونه دستبند خیلی سبک زیر ۲ گرم دستم میکنم

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

نه میدونم منظورم اینه چی بگم که فکر نکنن الکی از بی پولی مینالم😭😂مثلا بگم قسطیه؟ یا استیله؟ یا ابک ...

به نظرم حقیقت بگو

الان شرایط زندگی همه یکسانه کسی نمیتونه فخر بفروشه🤦🏼♀️😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️🙏