2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم . دورو بریا که ۵ تا ۵ تا تالار گرفتن هر دفعه هم لباس سفید عروس پوشیدن .

نپرسیدم که عقده لی مونده براشون یا حسرتی ؟

به هر حال حتی عروسیشونم لباس عروس پوشیدن . عقد کنکن عیدیهاشون حنابندیهاشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لباس بپوشه فیلم و عکس و ماشین عروس و ارایشگاه بره مراسم مهم نیس یه عده میان میخورن بعد خزعبلات تحویل میدن ک غذا فلان بود تالار بیسار بود

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

بستگی به ادم و طرز فکر و علایقش داره من که کلا از عروسی خوشم نمیاد نه عقدی نه عروسی

رفتم عروسی فامیل هر کی به من رسید گفت کی عروسی میگیری ؟؟؟ کی میری خونت گفتم عروسی نمیخوام گفتن اخی

میدونن عروسی نمیگیرم ریلز عروسی برام میفرستن میگن بگیر بگیر

من به شخصه حس کردم پشیمون میشم،

عقدمون مفصل بود،

حدودا ۱۲۰ تا مهمون داشتیم، لباسم سفید بود «اروپایی بود و ساده»

و همه چیز شبیه عروسی بود دیگه..

ولی بازم احساس کردم اگه مراسم عروسی نباشه پشیمون میشم،

این به روحیات فرد بستگی داره...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘