2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

34 بازدید | 5 پست

من یه دوست دارم و اینم بگم کلا فقط همون دوستمه دیگه تنهام

ولی خب یکسری رفتاراش واقعا اذیتم میکنه، ۲ سالم ازم بزرگتره بعد ۱ سال رفاقت بهمیدم براش اهمیتی ندارم یعنی پیامامو سین میکنه بعدش مگیه جواب بدم یهو یادش میره چند بار بهش گفتم من ناراحت میشم اینجور میکنی کلی عذر خواهی کرده و گفت تکرار نمیشه ولی شد ازار بار شد، دلم میگیره پیامش میدم میگم اصلا حالم خوب نیست میگه الان میام درموردش حرف بزنیم دیگه انلاینع نمیاد میرم توی گروهی که با دوستاش منو عضو کرده میبینم داره بو اونا حرف میزنه بعد من حال روحیم بده مثلا اونموقع، یه عکس از کسی که دوسش دارم براش فرستادم میبینم یکی اومده رو اکانتش رفیقشه کل پیامارو مارو خونده قشنگ عکسارم دیده اگه حوصله دارید بیاید بقیه اشو تایپ میکنم

آروم میکنی حال بد منو...(:

شاید دوست نداره درد و دلاتو بشنوه ولی نمیخواد مستقیم بگه دلت بشکنه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

من یه راز بهش میگم یا اصلا یه اتفاق تو زندگیم

در دم اصلا حرف از دهنم نپریده به دوستای دیگه اش میگه میان تو اون گروهی که عضو کرده منو میخندن و تیکه میندازن

بهش میگم نگو عزیز من رازای منو نگو میگه قصد بدی ندارم میگم که راهنماییت کنن، ولی خداشاهده اونا میخندن به من

کم سن نیستم که بابا ۲۶ ۲۷ سالمه😕

خیلییی کلافه ام خیلی رفتارای دیگه داره که اذیتم میکنه من رفلیت ۱۱ ساله،۳ ساله و ۱ ساله رو قطع کردم ولی تو این شک دارم با تمام این اخلاقا میگم اگه کات کنم دلم براش تنگ میشه

آروم میکنی حال بد منو...(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا؟هر وقت کوچیکترین دردی دلش داشته باشه من ساعت ها باهاش حرف میزنم امید میدم

خب بعضیا اینجورین ازت استفاده میکنن ولی نوبت خودشون برسه تو غم و غصه رهات میکنن، شماام مثل خودش باش بپیچونش

من قدیم تو دوران نوجوانی اینطوری بودم سنگ صبور همه دوستام ولی تا میومدم با یکیشون حرف بزنم کسی گوش شنوا نبود 💔 منم الان تغییر کردم حوصله ی چس ناله ی هیشکی رو ندارم اصلا نمیذارم کسی درد و دل شروع کنه سریع بحث و عوض میکنم

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

من یه راز بهش میگم یا اصلا یه اتفاق تو زندگیم در دم اصلا حرف از دهنم نپریده به دوستای دیگه اش میگه م ...

خب تقصیر خودتم هست وقتی میبینی راز نگهدار نیست چرا دوباره بهش میگی باهاش صمیمی باش ولی یه سری حد و حدودارو نگه دار عزیزم، دوست برای اینه که باهاش بری بیرون اینور اونور خوش بگذرونی یه فایده ای بهت برسونه نه اینکه زیر و بم زندگیتو بهش بگی