2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 28 پست
بحثم خاستگار نیست. من ناراحتم اونو میخام اون نخاست منو چکارکنم. سه ماه کاتم جلو نرفتم. ولی دیگ گری ...

نخواست فدای سرت غصه کم سعادتی مردمو که نمیشه خورد الان بهشم پیام بدی یه درصد برگرده یه ماه دیگه میره با ادم رسمی بری جلو بهتره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچوقت این حرفو نزن خدا ب وقتش سر راهت میزاره چندسالته؟ این آقا چرا رفت؟

سی سال. اون یارو هم 26بود خودم جداشدم گفتم بدون خاستگاری ادامه نمیدم دوماه شد. آخه راهی دوسال بری بعد اینجوربشه. مثل لاک پشتی که ی مسیر طولانی روررفتع و بعد بفهمه اشتباه رفته

وای پسرا همیشه دنبال کدچیکتر از خودشونن کاش باهاش وارد رابطه نمیشدی حالا دیگه گذشته ولی گفتی بددن خواستگاری ادامه نمیدم اونم اقدام نکرد خب این یعنی چی؟ بنظرت ارزش فکر کردن داره؟

وای پسرا همیشه دنبال کدچیکتر از خودشونن کاش باهاش وارد رابطه نمیشدی حالا دیگه گذشته ولی گفتی بددن خو ...

کوچکتر بزرگتر چ سودی داره. قیافه هامون بهم میومد. 4سال بزرگتر نشون نمیدادم اصلا.قیافم ریزه نمیدونم هنوز ناراحتم بعد. دوماه. کلا ناراحتم ک نخاس. اولا بی خیال بودم تازه شروع شده

کوچکتر بزرگتر چ سودی داره. قیافه هامون بهم میومد. 4سال بزرگتر نشون نمیدادم اصلا.قیافم ریزه نمیدون ...

اینو منو تو میگیم لامصب مردا رو بزاری میرن ۲۰ سال کوچیکتر میگیرن ولی در کل خودتو کوچیک نکن رفت دیگه سخته خیلی تجربه تلخیه ولی بودنشم فایده نداشت

یعنی تمومه. چ

خودت چی فکر میکنی؟ وقتی گفتی بیا خواستگاری نیومده یعنی رابطه واسش جنیه تفریح داره حتی اگه یه روز برگشت دیگه ب این رابطه برنگرد چون تو رو نیمکت ذخیره نگهداشته واسه تنهایی

خودت چی فکر میکنی؟ وقتی گفتی بیا خواستگاری نیومده یعنی رابطه واسش جنیه تفریح داره حتی اگه یه روز برگ ...

icon اوهوم. فق ی بار پیام داده تو دوماه. گفت کارت دارم ج ندادم موقع جدایی همش میگفت یعنی میتونی جداشی. ی جور انگار من مقصرم

اوهوم. فق ی بار پیام داده تو دوماه. گفت کارت دارم ج ندادم موقع جدایی همش میگفت یعنی میتونی ...

اصلا محلش نده عمرتو تباه میکنی اون مرده تا ۵۰ سالگیم میتونه بره ۳۰ ساله بگیره ولی دختر بیچاره چی فرصتاتو نسوزون

اصلا محلش نده عمرتو تباه میکنی اون مرده تا ۵۰ سالگیم میتونه بره ۳۰ ساله بگیره ولی دختر بیچاره چی فرص ...

من سی سالمه فقط بخاطری میگن سنت میره بالا و اینجوری ناراحتم. ولی نیازی ب ازدواج نمی بینیم توخودم. حس خاصی ندارم بهش. چرا اینجور شدم ببخشید

من سی سالمه فقط بخاطری میگن سنت میره بالا و اینجوری ناراحتم. ولی نیازی ب ازدواج نمی بینیم توخودم. حس ...

حرف اطرافیان خیلی رو ادم تاثیر دلره البته ازدواج خیلی خدبه اگه موقعیت داشتی حتما بهش فکر کن نبودم خب فدای سرت خدا نخواسته دیگه خودتو یه جوری با کار سرگرم کن مثلخواهر من