2777
2789
عنوان

مجردی

128 بازدید | 28 پست

سی سالمه بیشتر از اینک ناراحت مجردی باشم ناراحت اینم که کسی باهم جدی نمیشه حالا

خاستگار چ رل ک داشتم مخصوصا رلم ک ولم کرد بعد دوسال چرا اینجوره هیشکی کشته مردم نبوده فق رلم فیلم بازی میکرد میگفت عشق اول اخرمی ارزوم ازدواج باهاته اونم رفت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه ازدواج دوست نشی بهتره به واسطه ها بسپار

همون دوستی چرا نشه. عروسی پسرعمومع با رلش. چندروز دیگ. رابطه همه چی داشتن. من قصدم ازدواج بودباهاشون رلم رفت

همون دوستی چرا نشه. عروسی پسرعمومع با رلش. چندروز دیگ. رابطه همه چی داشتن. من قصدم ازدواج بودباهاش ...

شانسی بخدا البته من با شوهرم دوست بودم شانس اوردم ازدواج کردیم در کل تو دوستی نامردی زیاده

هیچ کس کشته مرده کسی نیست منتظر همچین چیزی نباشید

برا اونایی ک واقعا بخانت میشه. مال من جوری رفتار میکرد انگار دیگ وجود نداره دختر فق منم. میگفت عاشق اول اخرم ازدواجم کنم یادم نمیره. ولی نیست

شانسی بخدا البته من با شوهرم دوست بودم شانس اوردم ازدواج کردیم در کل تو دوستی نامردی زیاده

شانسیه. مگ چیه. منم موافق نیستم با دوست پسر. عاشقش شدم رل زدم. خیلی قربون صدقه رفت انگار فقط منم تو دنیا رفت بعددوسال. چرااکسی جدی نمیشه

[QUOTE=423148661]شانسیه. مگ چیه. منم موافق نیستم با دوست پسر. عاشقش شدم رل زدم. خیلی قربون صدقه رفت انگار فقط منم ...[/QUOTخب تو دوستی رو امتحان کردی اینجوری شد بزار یه خواستگار رسمی بیاد جلو با اون اوکی شی خیلی بهتره ها

چرا خب اینجوره هیچ کس جدی نیست برام. لیاقت عشق واقعی نداریم.

نظر منو بپرسی بنظرم عشقی وجود نداره فقط یکم هیجانه که برای بعضی به ازدواج منجر میشه که اکثرا هم پشیمون میشن

درکل چیز خاصی نیس بخاطرش ناراحت بشی

[QUOTE=423148661]شانسیه. مگ چیه. منم موافق نیستم با دوست پسر. عاشقش شدم رل زدم. خیلی قربون صدقه رفت ...

بحثم خاستگار نیست. من ناراحتم اونو میخام اون نخاست منو چکارکنم. سه ماه کاتم جلو نرفتم. ولی دیگ گریه شدم امشب