papaoa مدیر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 عنوان دختررر | مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 112 پست یکی از آشناها میخواستم بهش پیشنهاد بدم برا ازدواجم الان متوجه شدم مخفیانه داخل رابطس 🌟 دیروز | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
papaoa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 چه شکلی مخفیانه فهمیدی پسر 😐 دیگه ماهم تا مطمعن نسیم سمت کسی نمیزیم 🌟
چشاشششش عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 986 دیگه ماهم تا مطمعن نسیم سمت کسی نمیزیم مخفیانه فهمیدی دیگه مطمعن شدی حالا برو دیگه استاک نکن سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی
dokhtarejangjo عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 7386 دیگه غلط کنم😂 اره بابا ول کن خودمم همین چند دقیقه پیش تاپیک زدم 😅😅 عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠
کاربر_سایت86 عضویت: 1405/05/12 تعداد پست: 55 مگه انتظارم میشه داشت 😂دهنت سرویس میگه ما پسرا اگه بفهمیم یه دختر قبلا رابطه داشته کنسلهفکر کنم اعتماد به سقفشون کجاس اینا کنسل میکننآره منتظر تو با اسب سفید بوده که بیای وقتی دوراتو زدی الان دنبال آرامشی 🤏
papaoa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 آهادختری که چندسال پیش با کسی بوده پارتنر داشته براتون کنسله ولی خودتون هر غلطی دلتون میخواد میکنین ... اصلا جمع نبندیدید چندین ساله که منتظر پیشنهاد به همین یکی بودم 🌟
چشاشششش عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 986 میگه ما پسرا اگه بفهمیم یه دختر قبلا رابطه داشته کنسلهفکر کنم اعتماد به سقفشون کجاس اینا کنسل میکننآ ... همین یه جوری میگن انگار خودشون پاک پاکن ادمی خودشو از خوابیدن با خروسم جا نذاشته غلط میکنه دنبال دختری میگرده که اصلا حتی رابطه ی دوستی نداشته سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی
papaoa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 میگه ما پسرا اگه بفهمیم یه دختر قبلا رابطه داشته کنسلهفکر کنم اعتماد به سقفشون کجاس اینا کنسل میکننآ ... تا حالا به کسی پیشنهاد ندارم میدونم باور نداری 🌟
papaoa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 همین یه جوری میگن انگار خودشون پاک پاکن ادمی خودشو از خوابیدن با خروسم جا نذاشته غلط میکنه دنبال دخت ... الکی قضاوت میکنید 🌟
فینگیلییییییییییی عضویت: 1405/05/13 تعداد پست: 897 دیگه غلط کنم😂 شما پسرا دل ندارین کهدلستره واسه همه کف میکنهنگران نباش عاشق یکی از اون خوشگل تر هم میشی هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌
papaoa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1124 شما پسرا دل ندارین کهدلستره واسه همه کف میکنهنگران نباش عاشق یکی از اون خوشگل تر هم میشی فعککک نکنم 🌟
فینگیلییییییییییی عضویت: 1405/05/13 تعداد پست: 897 فعککک نکنم فکر نکن مطمئن باش هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌
چشاشششش عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 986 الکی قضاوت میکنید تو خوبی توروقران ول کن سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی