2777
2789
عنوان

کار تو مهد کودک

1908 بازدید | 30 پست

سلام خانومای گل آیا کار تو مهد کودک روزی چهارساعت با حقوق ۳۰۰تومن خوبه البته ۶ ماه بدون حقوق برای کارآموزی بعدش اگه  کارت خوب باشه کلاس میدن 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون شش ماهش حمالیه.اگ علاقه داری و حقوقش مهم نیس برو وگرن سر و کله زدن با بچه ها و کلا شغل مربی و معلمی خیلی سخته

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
من بودم می رفتم چون هم محیطش مناسبه هم ساعت کاری اش کمه هم برام سابقه میشه راستی کار رو از کجا پیدا ...

دخترم مدرسه غیر انتفاعی میره اونجا مدیرش بهم گفت بیا ولی ۶ ماه بدون حقوق شوهرم میگه نه ولی من دوست دارم 

دخترم مدرسه غیر انتفاعی میره اونجا مدیرش بهم گفت بیا ولی ۶ ماه بدون حقوق شوهرم میگه نه ولی من دوست د ...

متولد 75 ای اون وقت بچه مدرسه ای داری؟؟!! 

به نظر من که خوبه برو.تا جوون هستی تجربه کسب کن و از خونه بزن بیرون

اون شش ماهش حمالیه.اگ علاقه داری و حقوقش مهم نیس برو وگرن سر و کله زدن با بچه ها و کلا شغل مربی و مع ...

نه دوست دارم ولی پولش مهمه برای من زن خانه دار 

متولد 75 ای اون وقت بچه مدرسه ای داری؟؟!!  به نظر من که خوبه برو.تا جوون هستی تجربه کسب ...

آره زود ازدواج کردم تا دوسال پیش درس خوندم دیپلم و پیش دانشگاهی گرفتم الان دوست دارم کار شروع کنم 

نه خوب نیست.من خودم مربی ام

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍