2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

73 بازدید | 12 پست

میرم یازدهم انسانی تو تابستون هیچی نخوندم ولی ازمون میان پایه نمونه دادم قبول شدم معدل سالانمم19/82 شده

خیلییی استرس دارم میرم از فردا کتابخونه توی مهرم تایم هست میرسم دهمم و جمع کنم بعد توی مهر ماه هم ماز بخرم برا یازدهم دوازدهم اوکیهه؟ خیلی وقته هه قشنگ درس نخوندم اصن نمیتونم بشینم پاش کتابخونه راحت تره یکم یه انگیزه ای چیزی لطفاً:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگیزه هم اینو بدون که من هیچی واسه کنکور نخوندم ولی تا الان معدلم بالا بوده از مهر قراره برای کنکور بخونم منی که دوازدهمم ولی استرس ندارم هیج وقت دیر نیست واسه شروع

عزیزم شما ماز تهیه کردید؟معدلتون چجوریع چه نوع مدرسه اید؟

غیر انتفاعی ام خیلی سخت میگیرن رو نمره

معدلم 19 و خورده شد الانم که یازدهمو نهایی دادم همه رو قبول شدم فعلا معدل و ترازم نیومده

وااییی ایشالا کلییی موفق باشی

یه نصیحتم بکنم من خریت کردم با زور یه پسر فکر کردم آدم خوبیه بعد یه سال رفتن اومدنش قبولش کردم خیلی بهم ضربه زد کل تابستون درگیر این بودم خودمو سرپا کنم در حالی که قرار بود درس بخونم ولی اصلا ناامید نشدم میدونم از پسش برمیام ولی از من بهت نصیحت تو این راه تا ته دوازدهم نزار هیچ پسری تورو عقب بزاره همشون دروغن

یه نصیحتم بکنم من خریت کردم با زور یه پسر فکر کردم آدم خوبیه بعد یه سال رفتن اومدنش قبولش کردم خیلی ...

دمت گرم مرسی که گفتی حواسم هست در این باره خودم خیلی