2777
2789
عنوان

لهجه تورکی

86 بازدید | 15 پست

من خیلی سختمه ترکی وقتی میایم تبریز یا زنجان تورکی حرف بزنم کامل بلدم و متوجه میشم از بچگی کلا پدر مادرمم تو خونه تورکی حرف میزدن منم خودکار یاد گرفتم یعنی خودشون یاد ندادن

بعد چیکار کنم بتونم بدون لهجه فارسی حرف بزنم ؟

۲۶سالمه فیلم آذربایجانی کمک میکنه؟😬

یکم زیاد ترکی حرف بزن لهجه ات میره داشته باشی هم اشکالی نداره درست میشه با تمرین زیاد مکالمه داشت باش با خودت مثل زبان های دیگه

(فکر کردم میخوای بگی وقتی فارسی حرف میزنم لهجه ترکی دارم میخواستم بگم خب داشته باش تو یه زبون اضافه تر بلدی )icon

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب چه اصراریه . خود آذربایجانی ها هن با لحجه ترکی فارسی حرف میزنن

لحجه که بد نیست. حتی خود فارس ها هر کدوم یه نوع لحجه دارن شیرازی یجور اصفهانی و تهرانی یجور مشهدی و لر و... یجور

سحر هستم 21 ساله و دانشجوی پزشکی. با عشق ازدواج کردم با بهترین و عاشق ترین مرد دنیا و خیلی خوشبختم امیدوارم همه خوشبخت بشن

خوب چه اصراریه . خود آذربایجانی ها هن با لحجه ترکی فارسی حرف میزننلحجه که بد نیست. حتی خود فارس ها ه ...

اخه یجوریه

اینجا حتی ادا مو در میارن😂

فارسی هم نمیتونم حرف بزنم جواب نمیدن

😐میگن کلاس میزاری

تمرین شمعک در گویندگی و گوش دادن به آهنگ فارسی و همخوانی باهاش خیلی کمک کنه در رفع لحجه هست

نه فکر کنم اسی میخواد بدون لهجه ترکی صحبت کنه اخه خواسته فیلم اذری ببینه

اخه یجوریه اینجا حتی ادا مو در میارن😂فارسی هم نمیتونم حرف بزنم جواب نمیدن😐میگن کلاس میزاری

حذف لحجه خیلی سخته اللن کسایی هستن ۴۰ سال مثلا آمریکا زندگی می کنن ولی انگلیسی با لحجه فارسی حرف میزنن😅

سحر هستم 21 ساله و دانشجوی پزشکی. با عشق ازدواج کردم با بهترین و عاشق ترین مرد دنیا و خیلی خوشبختم امیدوارم همه خوشبخت بشن

تا حالا مشابهش رو ندیده بودم..چقدر عجیبه

چرا من دیده بودم یکم بچه هایی که اصالتا ترکن و یه مدت شهر های دیگه ای زندگی کردن یا فارسی حرف زدن ترکی حرف زدن براشون سخته گاها هم خودشون صحبت نمیکنن تا لهجشون تغییر نکنه

چرا من دیده بودم یکم بچه هایی که اصالتا ترکن و یه مدت شهر های دیگه ای زندگی کردن یا فارسی حرف زدن تر ...

من همیشه فکر می کردم افراد می ترسن که لهجه ترکی در فارسیشون مشکل ایجاد کنه

الان می بینم کسایی هستن که بخاطر تسلط زیاد بر فارسی ، ترکی رو نمی تونن خوب مکالمه کنن