2777
2789
عنوان

موی سفید😭😭

77 بازدید | 12 پست

من ۲۹سالمه و حجم زیادی از موهام سفید شده موهای خودم بور قهوه ای و خیلی ناز بود😭😭

امروز رفتم ارایشگاه موهامو کوتاه کنه انقد گفت و گفتن چقد سفیدی هات زیاده چندسالته و.... حالم خیلی گرفته شد الان بغض دارم😭😭ی بار هم عروسی پسرخالهم رفتم ارایشگاه خواهر داماد ک دخترخالمه یهو گفتتتت وووووووای چقددددد سفید کردی اون موقع هم عزا گرفتم با اینکه چیزی نگفتم ولی کوفتم شد

شمام اینطورید بچه ها ؟ موی سفید حس بد میده بهتون

من خیلی استرسیم و تک فرزندم همه چیز خونواده گردن منه و این تشدید کرده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من عاشق موهای سفیدمم چندساله رنگ نکردم منتظرم کامل جوگندمی بشه به حرف آرایشگرا کلا اهمیت نده اونا برای انجام کارهای بیشتر و پول بیشتر هزارتا عیب رو ادم میذارن موی سفید که خیلیم زیباست

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من عاشق موهای سفیدمم چندساله رنگ نکردم منتظرم کامل جوگندمی بشه به حرف آرایشگرا کلا اهمیت نده اونا بر ...

اخه خودمم دوستشون ندارم

وقتی یکی میگه رسما حالم بد میشه

وقتی مو سفید میشه ژن ریزش درونش میمیره ، یعنی شما دیگه ریزش مو نخواهی داشت عزیزم ، اینم هدیه خدا در ...

کاش کم مو بودم ولی سفید ن😭

از سفید بدم میاد

من موهای قشنگ خودمو میخوام ک فدای زندگی نکبت خانواده نامردم کردم

اخه خودمم دوستشون ندارموقتی یکی میگه رسما حالم بد میشه

اون از بیشعوریشونه برای مشتری و پول حرف زیاد میزنن شکا اهمیت نده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای انگار چند سال پیش منی،با این تفاوت کت من موهام مشکی هست

منم فامیلای بی شعور شوهرم ، چند تار مو جلو سرم داشتم هی پالس منفی میفرستادن منم حساس و زود رنج ،شروع کردم به رنگ گذاشتن

الان که ۴۰ساله هستم ۹۸درصد موهام در اثر رنگ سفید شده و کم پشت تر هم شده

به خدا اگه به سال های قبل برمیگشتم اعتماد به نفسم و میبردم بالا و یه جواب دندون شکن بهشون میدادم...در عوض موهام و رنگ نمیزاشتم،به موهام میرسیدم(شامپو ی خوب ،تقویتی و..)استرسم کم میکردم

تو که موهات بوره کاری به سفیدی ت نداشته باش باهاشون کنار بیا

بخدا اگه بخوای با رنگ دهن مردم و ببندی چندسال دیگه که خسته شدی پشیمون میشی مثل من

وای انگار چند سال پیش منی،با این تفاوت کت من موهام مشکی هستمنم فامیلای بی شعور شوهرم ، چند تار مو جل ...

رنگ ک نمیکنم فقط دلم میسوزه ک من چرا باید انقد استرس میکشیدم ک توی این سن انقددد موهام سفی بشه😭 چرا خانواده و مادر بی فکرم هیچی براش مهم نیس مردن و زنده بودن من یکیه براش...ن ب تغذیه میرسه ن ب ارامش خونه و..

همیشه دعوا و بحث داریم تو خونه