2777
2789
عنوان

علت درد کل بدن

58 بازدید | 6 پست

سلام من ده روز بدن درد دارم. از گردن تا انگشت پاهام استخوانم درد میکنه، احساس خستگی شدید دارم. دیشب حمام رفتم به سختی سرم رو شستم از درد دست. اصلا احساس میکنم دست راستم بیشتر درد میکنه و کنی بی حس حتی این احساس رو توی پای راست هم دارم. حتی انگشتانم درد میکنه. جز درد هیچ علائمی ندارم. گردن و پشت کمرم درد میکنه. انگشتای دست و پاهام. نمیدونم چرا. امروز رفتم دکتر آزمایش نوشت خیلی نگرانم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

نگران نباش. حتما یه ویتامینت کمه.

سه ماه قبل چکاپ کامل دادم همه چی اکی بود فقط فریتین 15 بود باید دارو میخوردم نخوردم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سه ماه قبل چکاپ کامل دادم همه چی اکی بود فقط فریتین 15 بود باید دارو میخوردم نخوردم

پس شاید از همون باشه.

عروسمون اینطوریه و همیشه هم یه کرختی و بی حالی خاص خودش رو داره و بدنش درد میکنه.

پس شاید از همون باشه.عروسمون اینطوریه و همیشه هم یه کرختی و بی حالی خاص خودش رو داره و بدنش درد میکن ...

امیدارم چیزی نباشه نمیدونم چرا یکدفعه اینطور شدم

احتمالش خیلی زیاده که از فریتین باشه.حتما پیگیرش باشی. نذار بیاد پایین.

6بود با دارو شد 15 . حالا فردا آزمایش بدم مجدد