2777
2789
عنوان

وسط برج

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست

خو با 25تومن حق دارین نتونید برسونید

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوب مدیریت کن ما هفته ای ۳۰۰ خوراکی میخریم

بچه مدیریت نمیفهمه

والا ما که از شکمو تفریح و خرید برا خودمون گذشتیم دیگه

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

الان که اوضاع اقتصادی همه تقریبا خرابه ، مجبوریم برنامه ریزی کنیم ، یه لیوان نی دار خوشگل واسش بگیر خودش شیر بریز توش ، یا مغزیجات رو کیلویی بخر ، اتفاقا تا کوچیکه باید عادتش بدی

مثلا من پف فیل رو خودم درست میکنم ، اسنک و ساندویچ و اینا رو هم خودم درست میکنم

میفهممتامروز دخترم دندوناش درست کردیم انقد هزینه گذاشت براموندیگ هیچی نموند برا خودمون

من خودم هفته پیش دندون عصب کشی کردم 13 میلیون

تازه گفت روکش بذارمم میشه 13 میلیون جدا

که دیگه. پول روکش ندارم

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

پنکیک براش درست کن تو خونه

با شیر معمولی قیمتش نصف میشه ۲ تا شیر ۵۵ تومنی میتونی یک بسته شیر لگیری ۴ لیوان داره

ذرت بگیر پفیلا درست کن هر روز

گاهی شیرشو طعم دار کن شیر کاکائو درست کن

آب طالبی درست کن

الان که اوضاع اقتصادی همه تقریبا خرابه ، مجبوریم برنامه ریزی کنیم ، یه لیوان نی دار خوشگل واسش بگیر ...

اصلا دختر من مدلش فرق داره

والا تا حالا دو سه تا ماگ نی دار براش خریدم

اصلا اون شیرارو نمیخوره فقط شیر مارک دنت

این شیر پاکتیها ارزش غذایی چندانی ندارن عادتش بده شیر محلی از جای معتبر بخر براش بجوشون سرد که شد بریز توی لیوان نی دار خوشکل که به خوردنش علاقمند بشه

من اصلا شیرپاکتی نمیخرم همیشه شیرمحلی میخرم و به بچه هام میدم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بچه مدیریت نمیفهمه والا ما که از شکمو تفریح و خرید برا خودمون گذشتیم دیگه

والله ماهم بچه داریم ۲تا

بهشون گفتیم نمیشه مثل قدیم خرج کرد

بعدش بجای این تنقلات چیزای مفید وضروری میخریم

دیگه بچه شما کوچیکه نمیفهمه مشکل حل نشدنی هست تا بزرگتر بشه بفهمه

البته اون بچه هم به همین رویه عادت میکنه عوض نمیشه

این شیر پاکتیها ارزش غذایی چندانی ندارن عادتش بده شیر محلی از جای معتبر بخر براش بجوشون سرد که شد بر ...

این کارو کردم اما نمیخوره

باید کم کم عادتش بدم دیگه واقعا در توانمون نیست

من خودم هفته پیش دندون عصب کشی کردم 13 میلیون تازه گفت روکش بذارمم میشه 13 میلیون جدا که دیگه. پول ر ...

باز خوبه اینا

برا دخترم شد 103 تومن

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر 20 ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)