2777
2789
عنوان

وسط برج

298 بازدید | 42 پست

شوهر من حقوقش دورو بر 50 تومنه

10 تومن اجاره خونه داریم نزدیک 15 تومن قسط...

دیگه به وسط برجم نمیرسونیم 😑😑😑

دخترمم عادتی روزی 300 اینا باید براش خوراکی بخریم مثل شیرو اینا، سه سالشه حالیشم نیست بگیم نه!

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یه شغل خونگی خودتون روبراه کنین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک کیلو شیر بخر با ثعلب و شکر و جای بستنی.

یه عالمه بستنی میشه.

بده همونو بخوره، هم لبنیات داره و هم سالم تره و هم هزینش مدیریت شده تره.

هرچند حالم بهم میخوره ک داریم اینجوری زندگی میکنیم💔

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

۳۰۰در روز زیاد نیست؟؟

قیمتارو ندیدی عزیزم

دوتا شیر براش میخریم از این پاکتیا کوچیک الان شده دونه ای 550😑 دیگه باباش از مغزیجات اماده مزمز میگیره اونام دوتا دونه توشه قیمتش بالای صد تومن

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یک کیلو شیر بخر با ثعلب و شکر و جای بستنی.یه عالمه بستنی میشه.بده همونو بخوره، هم لبنیات داره و هم س ...

کاش میخورد، شیر تو لیوانم نمیخوره فقط شیر پاکتی کوچیک 😑😑

یه شغل خونگی خودتون روبراه کنین

چه شغلی...

بهش فکر می کنم اما به نتیجه نمیرسم

اصلا هم زبون ندارم که محصولی رو به کسی بتونم بفروشم

دقیقا ماهم من دخخرم حالا زیاد اهل خوراکی اینا نیست

دختر من صبح بیدار میشه شیر پاکتی نباشه می خواد خودشو بکشه

چه شغلی... بهش فکر می کنم اما به نتیجه نمیرسم اصلا هم زبون ندارم که محصولی رو به کسی بتونم بفروشم

فروش های اینترنتی و ارسال

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

حقوق شوهر من که ۳۴ تومنه اجاره خونه نداریم تا وسط ماه هم نمیکشه

خیلی داره سخت میشه😑😑😑