2777
2789

بزار الان  میام

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قم تا ساعت ۱۰ شب هستند

یکی ازآشناهادست دروغ گڋاشته روقران بخاطرابوش الان نمیدونه چیکارکنه ی هفته لب ب چیزی نزده و اگه اعتراف کنه زندگیش نابودمیشه میگه کفارش چیه هیچوقت کار اشتباهی نکرده و اولین بارشه و ازبس گریه میکنه داره میمیره

یکی ازآشناهادست دروغ گڋاشته روقران بخاطرابوش الان نمیدونه چیکارکنه ی هفته لب ب چیزی نزده و اگه اعترا ...

خب پس عزیزم صبح هم میتونی زنگ بزنی سوال کنی . ولی حالا همه شماره هارو بگیر .

آن شاالله که خیره

خب پس عزیزم صبح هم میتونی زنگ بزنی سوال کنی . ولی حالا همه شماره هارو بگیر . آن شاالله که خیره

خیلی نگرانم توسایت نوشته بودکفارش اینه ک ده تافقیرلباس نوبده و کمک کنه زندانی آزادکنه  و اگه نتوست س روزروزه بگیره

خیلی نگرانم توسایت نوشته بودکفارش اینه ک ده تافقیرلباس نوبده و کمک کنه زندانی آزادکنه  و اگه نت ...

مرجعی که معرفی کردم از مراجع بزرگی هستند حالا آن شاالله امشب بتونی جوابشو بگیری . من خودم اصلا اطلاعی ندارم .