saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 2665 عنوان کنکوریا 69 بازدید | 11 پست از هرکی میپرسم میگه قراره تراز های امسال خوب باشه و بالا شما نظرتون چیه؟ اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:) امروز | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
creamsweetcake عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 214 امسال معدلا عالی ولی کنکورو خراب کردن به خاطر همین مشاورا میگن معدل تراز کمتر میده ولی کنکور خیلی تراز بالایی میده
_آزالیا_ عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 473 امسال معدلا عالی ولی کنکورو خراب کردن به خاطر همین مشاورا میگن معدل تراز کمتر میده ولی کنکور خیلی تر ... جدییی واای من که نقطه قوتم معدلم بود🫠
creamsweetcake عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 214 جدییی واای من که نقطه قوتم معدلم بود🫠 اکثرا نقطه قوتشون معدله البته بازم خیلیه ۶۰ درصده اگه بالای ۱۹ عه معدلت حتما تراز رشته های تاپ میده
_آزالیا_ عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 473 اکثرا نقطه قوتشون معدله البته بازم خیلیه ۶۰ درصده اگه بالای ۱۹ عه معدلت حتما تراز رشته های تاپ میده عه جدی ؟ بالا ۱۹ که میشه ولی بالا ۱۹ونیم فک نکنم🥲اما کنکور که شاید ۵ الی ۱۰ درصد🤣
creamsweetcake عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 214 عه جدی ؟ بالا ۱۹ که میشه ولی بالا ۱۹ونیم فک نکنم🥲اما کنکور که شاید ۵ الی ۱۰ درصد🤣 بالای ۱۹ عالیه البته معدل سال نه فقط نمره هایه نهاییایشالا که قبول میشی چیزی که میخوای
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 2665 امسال معدلا عالی ولی کنکورو خراب کردن به خاطر همین مشاورا میگن معدل تراز کمتر میده ولی کنکور خیلی تر ... مثلا چه معدلی تراز 5000میده برا امسال؟ اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
creamsweetcake عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 214 مثلا چه معدلی تراز 5000میده برا امسال؟ پنج هزار که فک کنم معدل ۱۴
saba__kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 2665 پنج هزار که فک کنم معدل ۱۴ پارسال معدل 12رو زده بود تراز 5000میده به نظرت امسال ممکنه 12 4800بده یا فقط اگه امکان داشته باشه بالاتر میره نه پایین تربه نظرت اگه تو کنکور کمم جواب داده باشیم چون کنکور سخت بود احتمال داره تراز زیاد بده؟ اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)