2777
2789
عنوان

پارتنر سمی

106 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی وقته کات کردم اما هنوزم صحبت هاش ملکه ذهنم شده و هرروز اذیت میشم وقتی یادم میاد چه اراجیفی بهم می گفت

همش خشم دارم

نمیدونم چیکار کنم

کاش یکبار پیام بده فاتحه شد بخونم شاااااید آروم بشم

پیشنهادی دارین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انقدر سمی بوده بعد رفتنش هنوز آثار مخربش باقیه

آره حرفاش تو ذهنم می چرخه

ضمن اینکه تمام استوری های منو می بینه و میدونم با عینک قضاوت و وسواس و پیدا کردن عیب و ایراد نگاه می کنه

سمی بوده و احتمالا دستکاری روانی تون هم کرده. اگر نشخوار فکری دارید و نمیتونید کنترلش کنید، یکی دو جلسه برید مشاوره. قطعا کمکتون میکنه. خود آشغالو از زندگی بیرون کردید ولی همچنان بوش تو دماغتونه. باید از ریشه محو بشه و هیچ جایی تو ذهن و فکرتون هم نداشته باشه. گور باباش

آره حرفاش تو ذهنم می چرخه ضمن اینکه تمام استوری های منو می بینه و میدونم با عینک قضاوت و وسواس و پید ...

از زندگیت کلا ریمووش کن

هر چی تو ذهنه که میخوای بهش بگی بنویس اینقدر بنویس تا پرونده برات بسته شه

البته تا واقعا ریمووش نکنی از همه جا اروم نمیشی

خب خودش رفته آثار مخربش باقی مانده تو روانم

برا منم همین شکلی بود ، البته من فقط دوماه باهاش در ارتباط بودم به قصد ازدواج طرف قصد سواستفاده داشت ، چیزی نمونده بود بهم تجاوز کنه ، که خداروشکر نزاشتم .

بعد با پسرعموش ک خواستگاریم اومد رسمی ازدواج هم کردم ، عاشق و دیوانه شوهرمممم قربونش برم

چقدر خوب ک اون عوضی روی خودشو نشون داد و چقدر خوب ک کات کردم باهاش .

بهش فک نکن ، هروقت اومد تو ذهنت خودتو سرگرم چیزی کن.

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

برا منم همین شکلی بود ، البته من فقط دوماه باهاش در ارتباط بودم به قصد ازدواج طرف قصد سواستفاده داشت ...

الان طرف رو نمی بینی؟

منم مدت کمی باهاش بودم اما خیلی بهم آسیب روانی زد

آره دستکاری روانی کرده

خبر مرگش بیاد خودشیفته روانی. خودشیفته ها همیشه دستکاری میکنن و با حرفاشون آدم رو تحقیر میکنن. منم همسر سابقم حرفایی بهم زده که هر وقت یادش میفتم تو چشام اشک جمع میشه. باید به زباله دان تاریخ بندازیش حذفش کن کلا. شماره حساب کاربری همه چی. باید دست از دنبال کردنش برداری و هیچ راه ارتباطی باهاش باقی نزاری. هر نوع خبری که ازش غیرمستقیم میگیری برات عین خوردن سمه و بهبودیت رو عقب میندازه. برای سلامت روان خودت هم که شده کاملا دورش بنداز. آدم وقتی یه اشغالی رو میزاره دم در دیگه بهش سر نمیزنه ببینه هنوز سرجاش هست یا نیست، براتون مهم نباشه بعد تو کی آشغال تو رو برمیداره

خبر مرگش بیاد خودشیفته روانی. خودشیفته ها همیشه دستکاری میکنن و با حرفاشون آدم رو تحقیر میکنن. منم ه ...

در ظاهر خودشو خاکی نشون میداد اما کلامش تحقیر آمیز بود با اینکه من دختر خیلی موفقی هستم اما همش دنبال عیب و ایراد بود

در ظاهر خودشو خاکی نشون میداد اما کلامش تحقیر آمیز بود با اینکه من دختر خیلی موفقی هستم اما همش دنبا ...

صد درصد خودشیفته بوده. اینا هیولان و دست شیطون رو از پشت بستن و ظاهرشونم مظلوم میکنن. بهت تبریک میگم که تونستی از دستش فرار کنی. فرار از دست خودشیفته ها کار هر کسی نیست واقعا سخته. آدم رو تو تله بازگشت میندازن بارها و بارها