2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

49 بازدید | 6 پست

صبحونه درست نخوردم و یه دو ساعتی رانندگی کردم مجبور شدم تند برم خیلی استرس کشیدم اومدم خونه تا اومدم ناهار بپزم حالم بهم خورد سرم وحشتناک گیج میره ناهار خوردم ولی هنوز سرم گیج میره و احساس میکنم سرم همین جور تکون میخوره نمیرم یهو؟

Just god

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو روستا زندگی میکنم میدونی چیه باید تا شهر دوباره رانندگی کنم مسئله این است😅😂

عه خب بیخیال

نفس عمیق بکش یکم چشاتو ببند و سعی کن بخوابی

چیزای شیرین بخور

تو شعر نانوشته ی تمام شب های منی...❤️

دوستان در تایپیک گفتن اگه بهترنشدید ، فشارتون را چک کنید و اگه نیاز به تزریق سرم بود ، سرم تزریق کنند بهتون داخل مراکز درمانی .ولی حس کردم تنها هستید . چون گفتید که با ماشین با سرعت رانندگی کردید و تازه بعد از رسیدن به منزل باید ناهار را میپختید . در کل اگه حالتون خوب نیست و کسی داخل منزل که شما را به مراکز درمانی ببره ، به جای اینکه خودتون پشت ماشین بشینید ، با ۱۱۵ تماس بگیرید ، دوستان اورژانس به منزلتون مییان و در صورت نیاز شما را به بیمارستان انتقال میدهند و اگه نیاز به انتقال به مراکز درمانی نباش به صورت سرپایی شما را درمان میکنند و داروهای مورد نیاز را برای شما تجویز میکنند . و این نکته یادتون باش ، کلیه خدمات اورژانس در منازل مردم ، رایگان هست

دوستان در تایپیک گفتن اگه بهترنشدید ، فشارتون را چک کنید و اگه نیاز به تزریق سرم بود ، سرم تزریق کنن ...

باشه مرسی گلم لطف کردید بهتر نشدم حتما یه فکری میکنم

Just god