2821
2789
عنوان

😐خدانگهدار

302 بازدید | 26 پست

ببخشید ولی فقط خواستم از تجربه هاتون استفاده کنم 

تصور میکردم دقدقه خیلی از خانم ها باشه 

بهرحال از خانم هایی که برام وقت گذاشتن ممنونم 

خدانگهدار 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداحافظ

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

خدااانكهدااار عزيزمممم

هنوز نميشه باااورم

توي چشام نگاه نكننن اين لحظه هاي آخرممم😐😐😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خدااانكهدااار عزيزمممم هنوز نميشه باااورم توي چشام نگاه نكننن اين لحظه هاي آخرممم😐😐😐

خخخخ یعنی من عاشقتما خخخخخخخخخخخ

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

امضات تو همه ی تستای ادبیاتی ک واسه کنکور میزدم میومد ولی یبارم تو خوده امتحان اصلیش نیومد😓😖😳

تف ب این شانس😝😝😝

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خخخخ یعنی من عاشقتما خخخخخخخخخخخ

قربون شوما بيشممم😍

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز