2821
2789
عنوان

😐خدانگهدار

302 بازدید | 26 پست

ببخشید ولی فقط خواستم از تجربه هاتون استفاده کنم 

تصور میکردم دقدقه خیلی از خانم ها باشه 

بهرحال از خانم هایی که برام وقت گذاشتن ممنونم 

خدانگهدار 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خداحافظ

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

خدااانكهدااار عزيزمممم

هنوز نميشه باااورم

توي چشام نگاه نكننن اين لحظه هاي آخرممم😐😐😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خدااانكهدااار عزيزمممم هنوز نميشه باااورم توي چشام نگاه نكننن اين لحظه هاي آخرممم😐😐😐

خخخخ یعنی من عاشقتما خخخخخخخخخخخ

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

امضات تو همه ی تستای ادبیاتی ک واسه کنکور میزدم میومد ولی یبارم تو خوده امتحان اصلیش نیومد😓😖😳

تف ب این شانس😝😝😝

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خخخخ یعنی من عاشقتما خخخخخخخخخخخ

قربون شوما بيشممم😍

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 16 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز