2777
2789
عنوان

عکسم پست اول ✨🎀

211 بازدید | 29 پست

خانما چیکار کنم ظاهرم بهتر شه خوشگلتر شم ؟

ممنون از همتون

🩷✨🌱

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لباتو ژل بزن

چقدر بزنم به نظرت هم پایین هم بالا ؟

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

چقدر بزنم به نظرت هم پایین هم بالا ؟

یه سی سی بزن در کل

نیم سیسی بالا نیم سیسی پایین

به دلیل قانون جدید حذف تاپیک فقط تاپیک های قفل شده میزنم که خودم بتونم پاک کنم....خاستی چیزی بهم بگی تاپیکای بازم هست💗

لباتو یکم برجسته تر کن

صورتتو لاغر تر کن(سلیقه ایه من صورت استخونی میپسندم)

مدل موهاتو حتما عوض کن چون پیشونیت بلنده چتری مخصوصا چتری پرده ای بهت میاد

در کل زیبایی عزیزم رنگ مو هم برای تنوع عوض کنی عالیه

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

خوشگلی قیافت مشکلی نداره

ولی موقع عکس نباید نور پشتت باشه

باید جلوت باشه

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)