2777
2789
عنوان

قبول دارید

147 بازدید | 12 پست

هیچ انسانی خودش رو مقصر نمیدونه مثلا دعوا میشه میگه فلانی شروع کرد یا بحثی میشه اصلا خودتون رو تا حالا مقصر دونستین...مادر شوهر میگه عروس بده عروس میگه مادر شوهر اصلا قبول ندارن اشتباه کردن ....زن میگه شوهر مقصره مرد میگه زن مقصره هرچی هم حرف میزنی طرف قانع بشه نه تنها نمیشه بلکه عصبی میشه گارد میگیره

من قبلا اینجوری بودم الان خیلی منطقی شدم

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

من اینجوری نیستم

سریع میپذیرم که مقصر بودم

حتی خیلی جاها که مقصر نبودمم قبلا میگفتم تقصیر من بوده

الان فهمیدم همیشه من مقصر نیستم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من قبلا اینجوری بودم الان خیلی منطقی شدم

عزیزم خدایی نکرده نمیگم بی منطقین ولی ببین ما تو جمع با خواهر شوهرم بحث کردیم همه خواهر شوهرم مقصر دونستن ولی زیر بار نرفت همش میگفت مقصر منم ...یا با مادر شوهرم بحثم شد همه بهش گفتن مقصری ....ولی میگه نه ....شوهرم وقتی بهم میگه چرا مثلا خوردی به مرده میگم ببخشید حواسم نبود ولی همین و من میگم میگه اتفاق بود دیگه چه قشقرقی میکنی حالا چی شده مگه حواسم نبود باعث دعوا میشه بعد میگه تو همش دعوا راه میندازی

من اینجوری نیستم سریع میپذیرم که مقصر بودم حتی خیلی جاها که مقصر نبودمم قبلا میگفتم تقصیر من بوده ال ...

با ور کن من خیلی خون گرم و شاد و شوخم خیلی میخندم خیلی پایه اهل تفریح بدون غر زدن ولی با یکی میرم تفری یه بحثی راه میندازه همه بهش میگن مقصره ولی طرف میگه نه تقصیر من نبود

عزیزم خدایی نکرده نمیگم بی منطقین ولی ببین ما تو جمع با خواهر شوهرم بحث کردیم همه خواهر شوهرم مقصر د ...

اخی میفهمم خانواده خودمم همینطورن اصلا چیزی رو گردن نمیگیرن و فک میکنن که مقصر نیستن

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

با ور کن من خیلی خون گرم و شاد و شوخم خیلی میخندم خیلی پایه اهل تفریح بدون غر زدن ولی با یکی میرم تف ...

دیگه بعضیا هم اینجوری هستن و هیچوقت نمیپذیرن

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

اخی میفهمم خانواده خودمم همینطورن اصلا چیزی رو گردن نمیگیرن و فک میکنن که مقصر نیستن

خیلی بده بپذیرین دیگه مگه چی کم میشه یه معذرت خواهی خشکم بکنی قبوله نه اینکه طرف مقابل و مقصر جلوه بدی

دیگه بعضیا هم اینجوری هستن و هیچوقت نمیپذیرن

دآره حالم از همه بهم میخوره خسته شدم مخصوصا این شوهر کثافت که اصلاااااا نمیگه مقصره خوا مثل آدم بنال بگو ببخشید مردشون برده کاری گرده حالا منم نمیگم ببخشید میگم چیه چی شده مگه

خیلی بده بپذیرین دیگه مگه چی کم میشه یه معذرت خواهی خشکم بکنی قبوله نه اینکه طرف مقابل و مقصر جلوه ب ...

درسته دیگه همه مث ما نیستن

درک ندارن

دآره حالم از همه بهم میخوره خسته شدم مخصوصا این شوهر کثافت که اصلاااااا نمیگه مقصره خوا مثل آدم بنال ...

هر دو رفتارتون اشتباهه

ببخشید با چیه چی شده برابر نیست

چیه چی شده حالت طلبکارانه هست

ادما باید بدون گارد با هم حرف بزنن و درخواست تغییر داشته باشن

هر دو رفتارتون اشتباهه ببخشید با چیه چی شده برابر نیست چیه چی شده حالت طلبکارانه هست ادما باید بدون ...

منم قبلا با ببخشید مثلا حلش میکردم ولی دیدم دقیقا مثل همون اتفاق برای شوهرم پیش میاد به جا بگه ببخشید گارد میگیره خواب منم غرور دارم دیگه درسته تو زندگی مشترک غرور نابود میکنه کلی اوایل غرور نداشتم که این بهم یاد داد تا تو سری خورنباشم