anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17204 عنوان کنکوری ها 74 بازدید | 5 پست سلام وقتتون بخیر بنطرتون با رتبه ۶ تا ۷ هزار منطقه ۳ و سهمیه ۵ درصدی ایثارگریمیشه داروسازی آزاد پردیس هر شهری باشه امسال قبول شد یا فیزیوتراپی میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️ 1405/06/21 | 10:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaasiii7 عضویت: 1405/05/07 تعداد پست: 1061 سهمیه داری همینجوریشم قبولی فقط لطف کردی رفتی کنکور دادی دقیقا😂 سایه وار از پی خورشید روانم✨
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17204 سهمیه داری همینجوریشم قبولی فقط لطف کردی رفتی کنکور دادی مگه ۵ درصد تأثیر داره انقد من شنیدم ۲۵ درصد اثر داره میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
eenanaee عضویت: 1405/04/01 تعداد پست: 882 مگه ۵ درصد تأثیر داره انقد من شنیدم ۲۵ درصد اثر داره بهتر از ماست که باید با بدبختی با یه مشت سهمیه ۲۵ درصد بدون آیکیو رقابت کنیم و اونا جای مارو بگیرن
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17204 بهتر از ماست که باید با بدبختی با یه مشت سهمیه ۲۵ درصد بدون آیکیو رقابت کنیم و اونا جای مارو بگیرن من شنیدم ۵ درصد با منطقه ۳ تاثیرش یکیه ولی ب هر حال آره واقعا سهمیه ۲۵ درصد نامردیه من کنکور اولم سهمیه نداشتم اینم بزور بعد ۴۵ سال بعد جنگ بابام رفت کارتشو گرفت میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️