2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا ی ویژگی و تفاوت جنسیه...

من موقعی که داشتم ازدواج میکردم مشاور ازدواجم اینو بهدعنوان ی ویژگی ذاتی مرد گفت که باید بدونم بشناسم و بهش اهمیت بدم و تلاش کنم حفظش کنم

زن دوست داره خاص باشه ، خاص باهاش برخورد شه ، خاص دیده شه .

مرد دوست داره قدرت داشته باشه ، ابهت داشته باشه همه از حرفش حساب ببرن

سیاست رفتاری دو طرف هم همینطوره

زن از مردی که راجع به زن های دیگه حرف میزنه یا توی اینستا زن های دیگه رو فالو میکنه یا نگاه میکنه اذیت میشه

چون این حس خاص بودنو دیگه نمیگیره

شوهرش یکم جور خاصی باهاش ب خورد کنه ناراحت میشه

با اینکه غالبا ما زن ها افراد خاصی نیستیم ولی سیاست انتخاب همسر و تعیین زندگیمون با چیزی که مارو خاص نشون بده

مرد هم مقابل همین ویژگی هارو داره ولی حول محور قدرت و ...

عاشق زن هایی میشه که هی بهش ببالن. بگن واو تو چه خوبی .. چه همه چیز بلدی .. چقدر رشد کردی

مثل مادرش

برای همینه اغلب مرد ها دور مادرشون میپلکن

یا دوست داره زن بهش دائم بگه هرچی تو میگی گ تو بهتر میفهمی ، تو تصمیم بهتر میگیری

برای همین از زن های کنترل گر فراری میشن

بنظرم ی چیز کاملا فیر و منصفانه ایه

و نیاز و زن و مرد راجع به همدیگه مراعات کنن

اصلا ی ویژگی و تفاوت جنسیه...من موقعی که داشتم ازدواج میکردم مشاور ازدواجم اینو بهدعنوان ی ویژگی ذات ...

برای همین بنظرم چیزی نیست که بخوایم بگیم ویژگی منفیه

میشه گفت خصوصیت ذاتیه

چون اگه بگی منطقیش اینه که فردا زن رو هم بخاطر نیازش به خاص بودن مسخره کنی

برای همین بنظرم چیزی نیست که بخوایم بگیم ویژگی منفیهمیشه گفت خصوصیت ذاتیهچون اگه بگی منطقیش اینه که ...

حتی ی چیز جالب بگم غالب اوقات نیاز یک زن برای مستقل شدن هم ناشی از نیازش برای خاص بودنه

دختر دوست داره دست نیافتنی دیده شه

دیگران بگن واو دیدی این دختر چیکار کرد. چقدر خاص و متفاوت بود از بقیه دختدای فامیل؟

حتی ی چیز جالب بگم غالب اوقات نیاز یک زن برای مستقل شدن هم ناشی از نیازش برای خاص بودنهدختر دوست دار ...

باشه ولی نگفتم قدرت طلبن، گفتم خودبرتر بینن این دوتا با هم فرق دارن

منظورم اونی نبود که شما گفتی!

دوست دارم خودم باشم👌