2777
2789
عنوان

ناباروری

45 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید کسی برای درمان نازایی به بیمارستان آرش یا بیمارستان شریعتی رفته کدام یک از آنها بهتره لطفاً اگه رفتین بگین من بین این دوتا موندم لطفاً جواب بدین

من دارم میرم ارش فعلا تو پروسه انجام ازمایش ها هستم ولی خب شلوغه و روندش یکم طولانیهپدر بی پولی بسوز ...

انشاالله که خیره دکتر تون کی هست یعنی میگین خوب نیست تا الان که رفتین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که خیره دکتر تون کی هست یعنی میگین خوب نیست تا الان که رفتین

من یکبار رفتم دکتر زنان کلی ازمایش برام نوشت فعلا باید اونارو انجام بدم تا مرحله بعد

خوب که نمیدونم فعلا

شلوغه چون دولتی هست و زمانبر

تهش هیچی نیست باور کن....
من یکبار رفتم دکتر زنان کلی ازمایش برام نوشت فعلا باید اونارو انجام بدم تا مرحله بعدخوب که نمیدونم ف ...

آهان والا منم دکترم آزمایش اینا رو گفتم اونجا انجام بدم و درمانم رو هم اونجا برم موندم چیکار کنم چند نفر هم گفتم خوب نیست دو دل شدم نمی دونم چیکار کنم دکتر مرد هم دارن برا درمان مرد

مشکلت چیه و چند سالته

32مشکلم ذخیره کم هست دکتر لادن کاشانی رفتم برای روش دو استیم و ایشون هم گفت به خاطر هزینه بالا همون آرش انجام میدم براتون بیشتر به خاطر این روش میخوام برم آرش اونم که میگن آرش خوب نیست موندم

32مشکلم ذخیره کم هست دکتر لادن کاشانی رفتم برای روش دو استیم و ایشون هم گفت به خاطر هزینه بالا همون ...

ذخیرت چنده

ارش بیمارستان خوبی هست من هم بهم نزدیکه هم تعریفش رو شنیدم

فقط یکم شلوغه و مراحلش زمانبره

ذخیرت چندهارش بیمارستان خوبی هست من هم بهم نزدیکه هم تعریفش رو شنیدمفقط یکم شلوغه و مراحلش زمانبره

آخرین بار8دهم بود الان نمیدونم فعلا آزمایش داده گفت برم آرش انجام بدم اگه خوبه که بیام اونجا همین درمانو شروع کنم به قول شما پدر بی پولی بسوزه آدم با این وضعیت مملکت خصوصی هم نمیشه رفت

آخرین بار8دهم بود الان نمیدونم فعلا آزمایش داده گفت برم آرش انجام بدم اگه خوبه که بیام اونجا همین د ...

اره ی روز صبح زود بیا دکتر زنان برات ازمایش مینویسه مدارکت رو اماده کن حالا تا مراحل بعد

اره ی روز صبح زود بیا دکتر زنان برات ازمایش مینویسه مدارکت رو اماده کن حالا تا مراحل بعد

رفتم مطب دکتر برام نوشته آزمایش ها رو گفت برم آرش انجام بدم نامه هم داده که ببرم پذیرش ناباروری اونجا گفت خودمم میام اونجا برای آزمایش که نباید وقت گرفت اونجا درسته برا همسرمم آزمایش اسپرم نوشته به نظرت زنگ بزنم وقت بگیرم یا همینجوری بیاییم من می خواستم دوشنبه بیام

رفتم مطب دکتر برام نوشته آزمایش ها رو گفت برم آرش انجام بدم نامه هم داده که ببرم پذیرش ناباروری اونج ...

من که برای دکتر زنان وقت قبلی نگرفتم همینجوری صبح زود رفتم

به هر حال ازمایشی که اونجا برات مینویسن رو باید همه رو داشته باشی یکیش کم باشه قبول نمیکنن

من که برای دکتر زنان وقت قبلی نگرفتم همینجوری صبح زود رفتمبه هر حال ازمایشی که اونجا برات مینویسن رو ...

ممنونم 🙏 انشاالله که مشکل شما حل بشه اولادی سالم و صالح داشته باشین به امید خدا میرم ببینم چی میشه