2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

49 بازدید | 11 پست

خانوما من 23سالمه نزدیک شش ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم تو این چند سال چند بار پای طلاق رفتیم ولی برگشتم شوهرم اصلا درست نمیشه .چند باری دست روم بلند کرده خیلی به خودمو خونوادم فحاشی میکنه سر چیزای کوچیک دعوا درست میکنه الکی گیر میده با هیچکس رفت و آمدی نداریم من تنهایی میرم خونه پدرم ولی خونه پدر شوهرم باید همراش برم خیلی خستم دیگه میخوام از این زندگی برم مشاوره هم نمیاد هرکار کردم میشه راهنمایی کنید . ببخشید طولانی شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بهش بگو که میخوای جدا شی

ببین بهت حق طلاق میده یا ن

اگر نداد برو مهرتو بزار اجرا

به هیچ وجه مهرتو نبخش حتی اگر حق طلاق بهت بده

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

بهش بگو که میخوای جدا شی ببین بهت حق طلاق میده یا ن اگر نداد برو مهرتو بزار اجرا به هیچ وجه مهرتو نب ...

الان میگه برو اصلا برام مهم نیس بعد که برم خونه پدرم دیوونم میکنه اینقدر زنگ میزنم .میاد نمیزارن تصمیم درستو بگیرم آبروم جلو همه رفته اینقدر رفتم قهرو برگشتم

الان میگه برو اصلا برام مهم نیس بعد که برم خونه پدرم دیوونم میکنه اینقدر زنگ میزنم .میاد نمیزارن تصم ...

کی گفته بخوای جدا شی باید بری خونه بابات 😡

بشین تو خونت برو اقدام کن برا طلاق

اما باهاش رابطه نداشته باش

هر وقت رسیدی به آخراش برو

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

آخه مثل آدم که نمیاد طلاقم بده الان میگه برو بعد که رفتم اینققدر زنگ میزنم میاد نمیزاره درست تصمیم ب ...

باشه

منظور منو نگرفتي

تو ميخواي طلاق بگيري

پس چرا در مقابل خواسته هاش كوتاه ميايي؟

يكي كوتاه كياد كه ميخواد زندگي رو حفظ كنه

بزن به سيم آخر و ديگه باهاش جايي نرو

حرف منو گوش كن

باشهمنظور منو نگرفتيتو ميخواي طلاق بگيريپس چرا در مقابل خواسته هاش كوتاه ميايي؟ يكي كوتاه كياد كه مي ...

خواهر خیلی مقابل مثل کردم تا دوسال خونه پدرش نرفتم هرکاری اون میکرد منم بدترشو کردم ولی اصلا تغییر نکرد بدترم شد خونوادش اینقدر خوبن دوسم دارن احتراممو دارن دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم مثل اون بی احترامی کنم

خواهر خیلی مقابل مثل کردم تا دوسال خونه پدرش نرفتم هرکاری اون میکرد منم بدترشو کردم ولی اصلا تغییر ...

نگفتم مقابله به مثل كن كه درست بشه

گفتم سرويس نده

معاشرت با خونواده يه طور سرويس دادنه

خونواده تو مگه بدن؟ نه

خوب بودن خونواده اونم ارزوني خودش