2777
2789
عنوان

سوزش واژن 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 28 پست

به همسرت قرص مترونیدازول هر هشت ساعت یه دونه بده.

قبل و بعد رابطه خودتونو تمیز بشورید جفتتون.

عنبر نسا دود بده.

شورت نپوش تو خونه. شلوار یا دامن نخی بپوش.

خودتم باید آنتی بیوتیک مصرف کنی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باید اوزون تراپی واژن و امنیون دیسک انجام بدی صدرصد خوب میشی تو اینترنت سرچ هم کن جدیدترین روش ازبین بردن عفونت زنانه تو شهرتون بگرد ببین کی انجام میده دارو رو ول کن عفونتت مقاوم شد

دارو چی استفاده کردی؟در کنار دارو ها حتما خودتو با پارچه ی نخی خشک کن و دامن بپوش

همش دارو تکراری میدن

فلوکونازول

مترونیدازول

کرم کلوتریمازول

همچین چیزایی

عزیزم باید اوزون تراپی واژن و امنیون دیسک انجام بدی صدرصد خوب میشی تو اینترنت سرچ هم کن جدیدترین روش ...

واقعا؟نشنیدم سرچ میکنم در موردش

تاثیر داره حتما؟

به همسرت قرص مترونیدازول هر هشت ساعت یه دونه بده.قبل و بعد رابطه خودتونو تمیز بشورید جفتتون.عنبر نسا ...

بجز عنبر نسا بقیه رو انجام میدم همیشه

عنبر نسا خوبه واقعا؟؟

نه

امتحان کن ، اگر هم لیزر نکردی ، مرتب هر چهار روز نوره بزن ، لباس زیرتو زیر آفتاب پهن کن یا اتو کن ، دستمال یزدی برای خشک کردنت تو سرویس داشته باش

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ، زیاد آناناس بخور خودشو یا کمپوتش

واقعا؟نشنیدم سرچ میکنم در موردشتاثیر داره حتما؟

دکترا خیلی هاشون علمش ندارن ب اونجا نرسیدن اوزون تراپی باید چن جلسه بری ی گازی ب واژن تزریق میشه تمام عفونت باکتری و قارچ و انگل و ویروس نابود میکنه ریشه کن میشن باید کم هزینه کنی ولی صدرصد خوب میشی ببین کدوم دکتر تو شهرت انجام میده دارو رو ول کن

بجز عنبر نسا بقیه رو انجام میدم همیشهعنبر نسا خوبه واقعا؟؟

عالیه عالی. من خودم مرتب دود میدم

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.