2777
2789

سلاااام صبح همگی بخیر..... 🍁🍂🌈🌈خیاطی

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم والا روزمو همسایه بیشعور خراب کرد

چی گفت

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

چی گفت

روبه رومون به کارگاه نجاریه تو منطقه مسکونی پارسال آتش میکرد دودشو مامیخوردیم تا ساعت ۱۲و یک شبم دستگاه هاشون روشن بود صدای اره و منگنه میومد هیچ جوره هم راضی نمیشدن که کارشونو زودتر تموم کنن همسایه پایینی رنگ زد مامور اومد بهشون اخطار داد حالا از اون موقع هی چوب به همراه میخ پرت میکنن سمت خونمون

روبه رومون به کارگاه نجاریه تو منطقه مسکونی پارسال آتش میکرد دودشو مامیخوردیم تا ساعت ۱۲و یک شبم دست ...

ای خدالعنتت شون کنه