2777
2789
عنوان

تمام خاستگارامو ندیده رد میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 35 پست

بنده هم همین هستم ندیده رد میکنم و هیچ جوری هم نمیتونم مشکلم رو حل کنم ولی هرگز خودم رو زشت و عیبدار نمیدونم. خواهرم اعتماد بنفس داشته باش مگه مردها خودشون چی هستن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو قنوت های نماز خونده بشه؟

علاوه بر قنوت . روزانه مرتب بخون مثلا روزی صد  بار و به معنیش هم دقت کن . بخدا خیلی معجزه داره این ایه. راه رو برای ازدواج باز میکنه. زیاد بخون .

توکل بر خدای مهربان
وا از ترس این که اونا رد کنن تو رد می کنی؟ رد نکن ولی بار اول خونه قرار نذارین شما با مادرت و پسر ...

اره،، اولا جلو اعضای خانواده خجالت میکشیدم بعدش ديگه پوست کلفت شدم اما همش اینده دستمه باخودم ور میرم روم نمیشه از خونه بیزون برم همش فک میکنم ب شدت زشتم درصورتی ک قبل از این ماجراهااصلا خودموزشت نمیدونستم،،تمام بع اصطلاح خاستگارا خودمو اعتماد ب نفسمو کشتن

کل ایه چیه؟؟من خودم متاهلماکلامیخوام بدونم😂😂 ب دوستام بگم ببینم درسته

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا (74) سوره فرقان ایه ۷۴

توکل بر خدای مهربان
خواهرم این کارو نکن. ایه ربنا هب لنا رو از ته دل بخون سر یکماه خواستگاری میاد که ول کنت نخواهد بود ش ...

دیگع واقعا از ته قلبم نمیخام ازدواج کنم وقتی هیچکس منو نمیخاد منم کسیو نمیخام

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

مرسی عزیزدلم اجرت باامام زمان🌹

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
اره،، اولا جلو اعضای خانواده خجالت میکشیدم بعدش ديگه پوست کلفت شدم اما همش اینده دستمه باخودم ور میر ...

عزیزم مردا به یک زن مستقل با اعتماد بنفس بیشتر توجه میکنن تا یه خانم فوق العاده زیبا

توکل بر خدای مهربان
شایدهنوزوقتش نرسیده خداب وقتش اونی ک میادوبراهمیشه میمونه روسرراهت قراره میده عزیزم

دیگه واقعا حس میکنم اصلا نمیخام ازدواج کنم حتی خداروشکر میکنم ک تنهام، حتی حوصله خودمم ندارم هیچکیو نمیخام

دیگع واقعا از ته قلبم نمیخام ازدواج کنم وقتی هیچکس منو نمیخاد منم کسیو نمیخام

اشتباه نکن . فرصت هات رو از دست نده. بعدشم نگاه کن ببین طرز لباس پوشیدنت صحبت کردنت و .‌.‌ ایرادی نداره. پسرا اینا براشون مهمه 

توکل بر خدای مهربان
اره،، اولا جلو اعضای خانواده خجالت میکشیدم بعدش ديگه پوست کلفت شدم اما همش اینده دستمه باخودم ور میر ...

خواستگار ممکنه به صد تا دلیل دیگه بره. الزاما قیافه نیس. آرایش کن اعتماد به نفست می ره بالا

دیگه واقعا حس میکنم اصلا نمیخام ازدواج کنم حتی خداروشکر میکنم ک تنهام، حتی حوصله خودمم ندارم هیچکیو ...

خداهمه چیوتودنیاجفت افریده،تنهایی واقعاسخته زنومردمکمل هم دیگن وکنارهم ب ارامش میرسن،ناامیدنباش امیدت ب خداباشه خدابهترین چیزاروبرابنده هاش میخواد،وقتش برسه هم قلب شماهم قلب طرف مقابل برای هم دیگ میتپه،حالازمانش برای هرکی متفاوته یکی تو۱۴سالگی یکی۴۰سالگی 

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
2790
2778
2791
2779
2792